ZA KOMPLET LEPINJU SVI ZNAMO A DA LI STE ČULI ZA KOMPLET PICU? O ovom specijalitetu bruje mreže: Ništa više neće biti isto! FOTO
Foto: Shutterstock

ZA KOMPLET LEPINJU SVI ZNAMO A DA LI STE ČULI ZA KOMPLET PICU? O ovom specijalitetu bruje mreže: Ništa više neće biti isto! FOTO

Društvo -

Za komplet lepinju smo svi čuli, a sada se pojavila i komplet pica, za neke pravo remek delo, a svi se pitaju kome je ovo palo na pamet?!

Na društvenoj mreži Tviter objavljena je slika pice na kojoj se nalazi raznorazno meso sa roštilja - pljeskavica, ćevapi, kobasica i kremenadla.

"Ok, nakon komplet lepinje, našao sam i komplet pizzu. Ništa više neće biti isto od danas.", napisao je on.

U komentarima ispod objave, tviteraši su išli od "hoću ovo da probam, gde ima da se kupi, do "uh, bre, užas".

"Dragi pica majstori, zar je toliko teško da napravite ovako nešto?", "Odvratno. Jeo bih.", "Nekad sudari civilizacija iznedere nešto bajkovito kako je ovo dobro još pivce ili nešto drugo gazirano", "srčani i moždani udar", "Uh bre.. Užas", "E, sad kad bacim peglu", "ovo je genocid", samo su neki od komentara.

Među njima, bilo je i onih koji su probali "slične specijalitete".

"Krajem 80-ih u Ljubljani bio u vojsci. U centru, u Kora Bar restoranu služili "srpsku picu". Na testu pljeskavica, ljuta kobasica, 2 ćevapa i podvarak i to bio baš dobar podvarak. Osim vojaka, redovno dolazile cele slovenačke porodice na tu gozbu.", napisao je ovaj tviteraš.

Nažalost ili na sreću slika pice je sa stranice "Skvating slejvs" i navodi se da je nastala negde u Poljskoj, Bugarskoj ili Rusiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja