01:15

Za ulazak u Crnu Goru više vam nije potrebna kovid potvrda! 

lepe vesti

UVEDENE NOVE MERE ZA PUTOVANJE U CRNU GORU! Ukoliko planirate letovanje ovo morate da znate

Društvo -

Za ulazak u Crnu Goru više vam nije potrebna kovid potvrda!

PR menadžerka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Nina Vukčević izjavila je gostujući u emisiji "Puls Srbije" da je Crna Gora od 11. marta otvorila vrata za sve turiste.

- Zbog povoljne epidemiološke situacije, Crna Gora je od 11. marta otvorila vrta za sve turiste. Nisu vam potrebni nikakvi uslovi za ulazak, mi smo jedna od prvih evropskih destinacija koja je ukinula kovid potvrde. Pored toga, donet je i niz olakšavajućih mera - rekla je Vukčević.

ktv
foto: Kurir televizija

Napomenula je i da kovid potvrda neće biti potrebna u ugostiteljskim objektima.

- Potvrda vam nije potrebna u ugostiteljskim objektima, sportskim manifestacijama, prisustvo kulturnim dešavanjima, dječjim igraonicama, objektima koji organizuju igre na sreću, fitnes centrima i teretanama. Napomenula bih da smo nosioci međunarodne oznake "Safe travels" - rekla je Vukčević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track