PREDATORI NAVODNO KORISTILI CECU I ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ DA NAMAME DECU! Roditelji u Mirijevu uplašeni, reagovala i škola! (FOTO)
Foto: Prinscreen

Drama

PREDATORI NAVODNO KORISTILI CECU I ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ DA NAMAME DECU! Roditelji u Mirijevu uplašeni, reagovala i škola! (FOTO)

Društvo -

Na Fejsbuk stranici posvećenoj dešavanjima u Mirijevu objavljena je navodna poruka iz vajber grupe roditelja čija deca idu u OŠ "Despot Stefan Lazarević" u tom beogradskom naselju, a u kojoj se upozorava na, kako se tvrdi, izopačene ličnosti koje su tvrdeći da je jedna od njih Anastasija Ražanatović i da je beba koju nose unuka Cece Ražnatović fotografisale devojčice koje su bile u školkom dvorištu!

Taj koji je objavio na Fejsuku zatražio je da bude anonimno:

Ceca i Anastasija Ražnatović
Ceca i Anastasija Ražnatovićfoto: Privatna Arhiva, Nemanja Nikolić

- Dragi roditelji, molim vas obratite pažnju. Upravo sam dobio poruku iz Saveta roditelja. Prosleđujem vam u originalu - napisao je pa je onda objavio navodnu poruku sa vajber grupe:

- Dobar dan svima. Danas je neki stariji čovek došao u školu i lažno se predstavljajući stupao u kontakt sa decom. Sa njim je bila neka devojka koja se predstavila kao Anastasija Ražnatović. Zatim su slikali decu i ko zna šta još pričali jer detalje ne znam. Pripazite na vašu decu. Posavetujte ih da ne razgovaraju sa takvim osobama.

Dalje navodi da je taj stariji čovek stajao kod ograde i gledao decu:

- U naručju je imao bebu koju je prebacio preko ograde da namami decu. Zatim su se deca okupila, ćaskalai su sa njim. Onda je on rekao da je ta beba Cecina unuka. Zatim je tražio da slika svaku devojčicu posebno i sve zajedno. Neke devojčice su pobegle, a neke je on slikao.

Poruka koja je uplašila roditelje u Mirijevu
Poruka koja je uplašila roditelje u Mirijevufoto: Prinscreen

Novinari portala Espreso kontaktirali su školu. Zamenica direktora rekla je da je došlo do nesporazuma i demantovala navode pojedinih roditelja.

- Upoznati smo sa situacijom, dobila sam i printskrinove iz vajber grupe. Reagovali smo u roku od 15 minuta, sve smo prijavili školskom policajcu i obavestili Savet roditelja. Radi se o tome da bake i deke često dovode svoje unuke da se igraju u školskom dvorištu, to se i danas dogodilo. Deka je doveo svoje unuče, deca su se okupila oko deteta. Apsolutna je neistina da je čovek fotografisao decu i da se radi o bilo kakvom namamljivanju. On je fotografisao unuče kako se igra sa decom. Sve je trajalo 3-4 minuta. Pozvali smo majku devojčice koja se u tom trenutku našla tu i zajedno smo pregledali kamere, žena je videla da ne postoji ništa što bi moglo da ugrozi decu na bilo koji način. Nakon toga, obavestila je ostale roditelje - zaključila je pomoćnica direktora i apelovala na roditelje da ne šire neproverene informacije jer rukovodstvo škole čini sve kako boravak učenika u školi bude bezbedan.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja