00:49

RED SUNCA, RED KIŠE! TEMPERATURA DANAS DO 23 STEPENA, A EVO KAKAV NAS VIKEND OČEKUJE!

vremenska prognoza

RED SUNCA, RED KIŠE! Temperatura danas do 23 stepena, a evo kakav nas vikend očekuje!

Društvo -

Danas će širom Srbije biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i toplo. Najniža temperatura očekuje se od 4 podeoka, a najviša dnevna do 23 stepena.

Za vikend sledi postepeno naoblačenje, pre podne na severu, a posle podne i u ostalim krajevima zemlje. Očekuje se nestabilno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na visokim planinama uveče i sa snegom.

Najniža temperatura u subotu od 6 stepeni , a najviša do 24 stepena. U nedelju oblačno sa kišom. U drugom delu dana sledi prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Najniža temperatura od 4, a najviša do 14 stepeni.

vreme, vremenska prognoza, Beograd
foto: Printscreen RHMZ

BEOGRAD SUTRA

Nakon oblačnog dana sutra će u glavnom gradu biti sunčano. Minimalna temperatura 7° C, maksimalna dnevna 22° C.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:31

SRBIJA U PREGOVORIMA ZA NOVE BORBENE AVIONE: Hrvatska ih već nabavila! Stručnjak otkrio kakve mogućnosti sve imaju MOĆNI RAFALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track