BICIKLOM KROZ CRVENO: Novosađanka na raskrsnici ne gleda ni levo, ni desno, a pravo je čudo da je nepovređena (VIDEO)
Foto: Ustupljena fotografija, novi_sad_online

bahato i nemarno

BICIKLOM KROZ CRVENO: Novosađanka na raskrsnici ne gleda ni levo, ni desno, a pravo je čudo da je nepovređena (VIDEO)

Društvo -

Jedna Novosađanka je zaboravila da i za bicikliste i za vozače automobila važe ista pravila u saobraćaju, i svi se čude kako joj nemarnost ili bahatost na ulici nisu skupo koštali.

Na društvenim mrežama zavrteo se video koji je jedan Novosađanin snimio svojom saobraćajnom kamerom postavljenom na komandnoj tabli automobila. Na njemu se vidi kako on stoji na raskrsnici, čeka da se upali zeleno svetlo kako bi krenuo dalje, a onda u kadar "upada" jedna starija Novosađanka na bicikli.

Ona prelazi automobil koji je bio prvi u koloni na semaforu, ne osvrće se previše ni levo ni desno, nego samouvereno kreće pravo i ulazi u raskrsnicu, bez obzira na to što joj u susret ide gomila automobila. A izgleda da je nije previše ni zabrinulo to što pravi prekršaj na jednoj od najvećih i najprometnijih novosadskih raskrsnica, kod Srpskog narodnog pozorišta.

"Baba GTA", "Mora da ima slušalice u ušima i da joj trešti "Prođi sa mnom kroz crveno", neku su od šaljivih komentara ispod videa jer su ljudi smeli da se našale kada su se uverili da je sve prošlo bez ikakvih problema i povređenih.

Na sreću ove Novosađanke, nije povređena, a nije ni kaženjenja.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track