00:55

Vremenska prognoza za 17.04.2022. godine

vremenska prognoza

DANAS VELIKI PAD TEMPERATURE Spemite toplu odeću, a u ovim delovima moguć je i sneg EVO KADA NAM OPET DOLAZI LEPO I TOPLO VREME

Društvo -

Danas nas očekuje veliki pad temperature, biće dosta hladnije i oblačno, a na planinama je čak moguć i sneg.

Pre podne će biti sunčano, potom se predviđa naoblačenje ponegde sa kišom, jutarnja temperatura biće od dva do osam, a najviša dnevna od sedam na jugoistoku do 13 stepeni na severu zemlje.

U Beogradu će biti osetno hladnije i vetrovito, pre podne pretežno sunčano, a posle podne umereno oblačno.

kiša, pljusak, nevreme
foto: Nemanja Nikolić

Prvog dana naredne sedmice promenljivo oblačno i osetno hladnije, u Vojvodini uglavnom suvo, a krajevima južno od Save i Dunava mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Najniža temperatura od 0 do 4 , a najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

U utorak promenljivo oblačno i osetno hladnije, u Vojvodini uglavnom suvo, a krajevima južno od Save i Dunava mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Najniža temperatura od 0 do 4 , a najviša dnevna od 7 do 14 stepeni.

U sredu i četvrtak biće pretežno sunčano i toplije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Vremenska prognoza za 16.04.2022. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track