POSTANI DEO NAŠEG TIMA: Ovo nije prilika samo za posao, već i za stalni napredak
Foto: Promo

POSTANI DEO NAŠEG TIMA: Ovo nije prilika samo za posao, već i za stalni napredak

Društvo -

Kompanija Meridian jedan je od vodećih globalnih provajdera tehnoloških rešenja za sportsko klađenje koji pokriva ceo proizvodni ciklus, počevši od kreiranja kvota i menadžmenta upravljanja rizikom, mreže uplatnih mesta, pa sve do online usluga.

Kao deo Meridian Gaming grupacije, proizvodi kompanije Meridian prisutni su u 35 zemalja na četiri kontinenta. Od 2001. godine kompanija je prisutna i na tržištu Srbije i regiona. Kompanija u Srbiji broji 600 zaposlenih, a na globalnom nivou preko 1500.

Ključne vrednosti na kojima ova grupacija zasniva poslovanje su kvalitet, sigurnost i poverenje. I to se ogleda, kako u odnosu prema korisnicima, tako i u odnosu prema zaposlenima.

Uplatna mesta, kladionice Meridian, pristune su u svim većim gradovima naše zemlje - opremljene najsavremenijim tehnološkim rešenjima, sa najširom ponudom sportskog klađenja i slot igara. Ukoliko odlučite da postanete deo našeg tima i započnete karijeru na poziciji operatera, prethodno radno iskustvo nije nužno, pre zaposlenja obezbeđujemo obuku koja je vrlo detaljna i profesionalna. Tražimo pozitivan stav i želju za učenjem i napredovanjem. Prepoznajemo potencijal i pružamo mogućnost preuzimanja novih uloga i odgovornosti u okviru kompanije, podstičemo inicijativu i stvaranje novih ideja.

Svi zainteresovani mogu podneti prijave putem sajta kompanije, otvaranjem profila i popunjavanjem prijave na sajtu karijera.meridianbet.rs.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track