Pažljivko uči decu o saobraćaju

Pažljivko uči decu o saobraćaju

Društvo -
Akcija je namenjena deci, roditeljima, nastavnicima i vozačima, a svečanost povodom početka te kampanje biće održana u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Novom Beogradu

BEOGRAD- Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije predstaviće sutra novu obrazovnu kampanju "Pažnja sad!", posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju.

Akcija je namenjena deci, roditeljima, nastavnicima i vozačima, a svečanost povodom početka te kampanje biće održana u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Novom Beogradu. Glavni junak nove kampanje "Pažljivko", trebalo bi da bude promoter kampanje i uzor deci kao neko ko poštuje saobraćajne propise, navodi se u saopštenju.

Za nastavnike i roditelje štampani su flajeri, a pripremljena je i muzička numera koja vozače treba da upozori da u zoni škole uspore na 30 kilometara na sat. Na svečanosti će govoriti premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, resorni ministri Žarko Obradović i Milutin Mrkonjić i predstavnici Uprave saobraćajne policije i Agencije za bezbednost saobraćaja. Akciju posvećenu povećanju bezbednosti dece u saobraćaju organizuju Uprava saobraćajne policije MUP-a Srbije i Agencija za bezbednost saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track