03:25

NADA MACURA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Da mi bivši muž nije ostavio stan bila bih podstanar

bez dlake na jeziku

MACURA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O SEBI Da mi bivši muž nije ostavio stan bila bih podstanar PRE UDAJE REKAO JOJ NEŠTO PRETUŽNO

Društvo -

Poznata doktorka Nada Macura ispričala je do sada nepoznate detalje iz svog života

Gošće trećeg segmenta Pulsa Srbije kod autora i voditelja Ivana Gajića bile su doktorka Nada Macura i pevačica Aleksandra Stojkovć Džidža.

Između ostalog doktorka Nada Macura ispričala je nepoznate detalje svoga života.

- Nikada nisam imala podršku. Sve sam sama u životu postigla - prvo je ispričala dr Macura.

Ivan Gajić postavio je Nadi Macui pitanje u vezi sa njenim bivšim mužem i citirao Nadine reči iz davnog intervjua u kome je ispričala da joj je suprug pre braka rekao da ne može da ima decu i da razmisli da li će da se uda za njega. Nada je, naravno, pristala na brak. Međutim, zbog nekih drugih razloga, kasnije se razvela.

Nada Macura
foto: Kurir Televizija

- Ne bih htela da iznosim podatke iz njegovog privatnog života, čak mi ni lekarska profesija ne dozvoljava da iznosim takve detalje. Tada nije još ni proradio materinski instinkt kod mene. Sada žalim što nemam dece. Nije to ni bila neka vanserijska ljubav. Bila je to sasvim normalna ljubav. Objašnjavam ljudima i mojoj porodici da nisam nesrećna što nemam dece. Vidite ljude koji ne mogu da imaju dece i koliko su nesrećni i sve vantelesne oplodnje, koje pozdravljam. Ja sam krenula drugačijim pute. Putovala sam mnogo sa mojim bivšim mužem. Išli smo po raznim morima, jer je moj muž bio Dalmatinac. Sve mi je ostalo u lepom sećanju. Zhvaljujući njemu imam i stan u kom sam sada - ispričala je Nada.

Nada je dalje ispričala malo poznate detalje.

Nada Macura
foto: Kurir Televizija

- Ostala bih sigurno podstanar da mi nije ostavio stan. Možda bi me to nateralo da nađem partnera koji, možda, ima neki lep stan - kroz šalu je ispričala Nada.

Nada je ispričala da joj se ljudi udvaraju, ali da nije zainteresovana za bilo kakve vrste odnosa.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:07

Nada Macura u programu uživo ispričala svoj san

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track