KURIR VAS VODI U DINO PARK ZLATIBOR: DANAS POKLON ULAZNICE ZA DECU UZRASTA DO 15 GODINA
Foto: Promo

BESPLATAN KUPON DINO PARK ZLATIBOR

KURIR VAS VODI U DINO PARK ZLATIBOR: DANAS POKLON ULAZNICE ZA DECU UZRASTA DO 15 GODINA

Društvo -

Najuticajnije dnevne novine Kurir obeležavaju 19 godina postojanja i tim povodom svim čitaocima uz kupljeno izdanje dnevnih novina Kurir poklanjamo kupon za Dino park Zlatibor.

Danas vas na naslovnoj strani Kurira čeka poklon kupon uz koji ćete svoje dete moći da odvedete besplatno u Dino park Zlatibor. Jedna ulaznica važi za jedno dete uzrasta do 15 godina i možete je iskoristiti u narednih mesec dana, do 15. juna. Ulaznica važi uz porodičnu ulaznicu, odnosno ne podleže grupnim ulaznicama!

Dino park Zlatibor nalazi se u samom srcu Zlatibora i prostire se na površini od šest hektara.

Spoj 25 sportsko-avanturističkih sadržaja i 15 replika dinosaurusa koji se pomeraju i ispuštaju zvuke čine ovaj park jedinstvenim kompleksom u regionu.

Čekaju vas avantura park, zip-lajn, veštačka stena, airsoft, streličarstvo,vožnja kvadova, tjubing, pikado fudbal, šah, golf, stoni tenis, igraonice na otvorenom i zatvorenom, mini i bebi zoo-vrt, a jedinstveno Dečje dino selo na površini od 50 ari predstavlja omiljeno mesto porodica s decom do devet godina, u čijem sastavu se nalaze: Krčma kod Dina, Dino pošta, Dino ambulanta, Dino bebionica, Školica, Organska plaža, Dino ostrvo za male arheologe...

Dino ergela konja, s prelepo uređenom štalom, predstavlja omiljeni porodični kutak, gde konje s našim obučenim instruktorima mogu jahati,i mlađi i stariji posetioci.

Na svakom sadržaju se nalaze naši instruktori, koji su sve vreme s posetiocima koji koriste sadržaje

Među borovom šumom, na čistom planinskom vazduhu na površini od 1.000 m nadmorske visine, na samoj tromeđi Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, park već petu godinu zaredom predstavlja najposećeniji lokalitet u Srbiji. Više puta smo nagrađivani, kao najposećenija destinacija za decu i porodice u regionu.

Za nešto manje od pet godine postojanja park je posetilo oko 700.000 posetilaca i 90.000 dece u organizovanim đačkim ekskurzijama.

Kao jedinstveni kompleks kako u regionu tako i na Zlatiboru imamo odličnu saradnju sa svim hotelskim, sportskim, zabavnim, ugostiteljskim i javnim institucijama Zlatibora.

Stoga smo pokrenuli Dino kviz, koji je osmišnjen kao putujući karavan kroz region.

Cilj nam da u jednom gradu, a u saradnji s gradskom ili opštinskom upravom, okupimo što više dece i porodica na centralnim gradskim trgovima.

Takođe, tokom cele godine aktuelna je naša kampanja za Junake našeg doba. Uz pomoć naših posetilaca, poslovnih saradnika i svih ljudi dobre volje (ali i medija, čija nam podrška izuzetno znači) organizujemo humanitarne manifestacije i sav prihod darujemo dečjim bolnicama u Srbiji, ali i deci koja trenutno biju najteže životne bitke.

Za nastupajuću sezonu park je pripremio niz manifestacija i festivala. Neki od njih će biti održani na Centralnom trgu na Zlatiboru, a humanitarna predstva u kojoj glume deca iz Dečjeg dino kluba biće odigrana u nekoliko gradova i opština Srbije.

Ono što je najbitnije jeste da sav prihod prikupljen na predstavama ide u humanitarne svrhe, deca igraju za svoje drugare koji se trenutno nalaze u lošijoj situaciji.

Istakli bismo još festival Upoznajmo Srbije kroz mladost, koji je prošle godine okupio 500 dece iz cele Srbije. I ove godine festival će biti održan, a očekuje se preko 1.000 učesnika.

Takođe ove godine park će dobiti još novih sadržaja, poput Dečjeg grada, Bebi avanture, proširenje mini i bebi zoo-vrta, luna-park vozić.

Naš slogan glasi "Oaza mira i nezaboravne avanture od 1 do 101 godine".

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track