00:18

VADITE DŽEMPERE, STIŽE ZAHLAĐENJE! Najniža temperatura 3 stepena, a POSEBAN OPREZ savetuje se ljudima sa OVIM TEGOBAMA!

vremenska prognoza

POSLE HLADNOG JUTRA, VRAĆA SE PROLEĆE! Najniža temperatura 3 stepena, a POSEBAN OPREZ savetuje se ljudima sa OVIM TEGOBAMA!

Društvo -

Vreme danas vedro i veoma hladno, ponegde sa maglom, a tokom dana sunčano i umereno toplo, uz slab vetar.

vremenska prognoza
foto: Printscreen/RHMZ

Maksimalna temperatura do 25 stepeni, u Beogradu do 23.

Poslednjeg radnog dana očekuje se sunčano i toplije vreme. Maksimalna temperatura od 26 do 30 stepeni.

Jutro vedro i sveže, a tokom dana sunčano i malo toplije. Vetar slab uglavnom severni i severoistočni, uveče u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 9 °С, najviša dnevna od 23 do 26 °С

vremenska prognoza
foto: Printscreen/RHMZ

Oprez srčanim bolesnicima

Očekivana biometeorološka situacija relativno povoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Izvesna opreznost se i dalje savetuje osobama sa srčanim oboljenjima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolje i promenljivog raspoloženja. U saobraćaju se preporučuje oprez.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:40

OVAJ GRANIČNI PRELAZ BI TREBALO ZAOBILAZITI U ŠIREM LUKU Radovi počeli pre dva meseca, a trajaće više od GODINU DANA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track