01:36

Besplatni Kurir deljen u Beogradu

odušeljeni

BESPLATAN KURIR ZA 19. ROĐENDAN NA 56 STRANA! Građani Srbije: Najčitaniji ste, imate najbolje priče i PUNO POVERENJE ČITALACA

Društvo -

Kurir tokom celog maja obeležava svoj 19. rođendan, a tim povodom građanima Srbije i regiona danas poklanja kompletan štampani tiraž od 200.000 primeraka dnevnih novina.

Kurir, 19. rođendan, besplatan primerak, poklon
foto: Zorana Jevtić

Građani, koji su već u jutarnjim satima uzeli besplatne primerke, bili su oduševljeni, neki su znali da danas delimo besplatne novine, dok je drugima besplatan primerak izmamio dodatni osmeh na lice.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Na Cvetkovoj pijaci na Zvezdari penzioneri, građani srednjih godina, ali i oni najmlađi sa zadovoljstvom su uzeli novine i pohvalili redakciju Kurira kao i sadržaj novina. Neki od njih, iako su im bile pune ruke namirnica sa pijace, zastali su istog trenutka i na suncu listali novine, dok su ih neki spakovali u torbe, pa, vele da će ih na miru pročitati kod kuće uz kaficu.

besplatan Kurir
foto: Foto Kurir

Tako je uradio i Velimir Vujović (75), penzioner, koji kaže za Kurir da je naš verni čitalac čitavih 19 godina te i da je željno iščekivao besplatni primerak.

besplatan Kurir
foto: Foto Kurir

- Čestitam redakciji Kurira 19. rođendan, da trajete još najmanje 119 godina i da budete još čitaniji! Iako ste i sada na prvom mestu po čitanosti i po tiražu, želim Vam da to mesto zadržite i u budućnosti, a verujem da hoćete jer imate ono što je najbitnije - poverenje građana koji željno iščekuju vaše kvalitetne i zanimljive priče, kao i priloge na Kurir televiziji, koju takođe rado gledam - kaže Vujović dodajući da su nam sadržaji originalni, prepoznatljivi i najuticajni.

00:55

Besplatni Kurir deljen u Novom Sadu

Uz Kurir svoj radni dan započeli su i zaposleni u GSP, kao što to čine godinama unazad.

Kurir, gsp, Vozači gsp
foto: čitalac Kurira

Drugi građani su naveli i da obavezno par puta nedeljno kupuju Kurir i poželeli su redakciji srećan 19. rođendan, kao i da jedva čekaju jubilej naredne godine.

- U novinama za svakog po nešto, a ja sa zadovoljtvom pratim političke, društvene i teme sa planete najviše rat u Ukrajini. Preživela sam dva rata i ta strahota i jeza ne prolazi ni dan danas kada čitam i vidim šta se sve dešava u svetu - kaže naša čitateljka Božica, penzionerka.

Kurir, 19. rođendan, besplatan primerak
foto: Zorana Jevtić

U današnjem Kuriru čekaju vas brojni zanimljivi intervjui, a između ostalog, ispovest Rasima Ljajića o nesreći u kojoj je poginuo njegov bliski saradnik, ekskluzivni razgovor s princezom Danicom Karađorđević, intervju s glumačkom legendom Verom Čukić, razgovor s popularnim glumcem Brankom Jankovićem, intervju sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kurir, gsp, Vozači gsp
foto: čitalac Kurira

U ovom broju je i reportaža o baki Jeleni (93), koja skoro 70 godina volontira za Crveni krst, možete saznati koliko će Konstrakta zaraditi od uspeha na Evroviziji, tu je i ekskluzivni intervju s britanskom teniskom legendom Timom Henmanom i još mnogo, mnogo toga zanimljivog.

Kurir, 19. rođendan, besplatan primerak, poklon
foto: Zorana Jevtić

- Pripremili smo specijalno rođendansko izdanje Kurira na 56 strana i pozivamo sve naše čitaoce u zemlji i regionu da potraže svoj besplatni primerak! I ove godine rođendan obeležavamo tako što građanima poklanjamo odličan sadržaj - rekao je Aleksandar Đondović, glavni urednik Kurira.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

02:16

VESIĆ ZA KURIR TV EKSKLUZIVNO OTKRIO JOŠ JEDNU LAŽNU DOJAVU: Sinoć stigla jeziva vest! Nije reč o bombama, nego nešto mnogo gore

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track