RENOVIRAN OBJEKAT AMSS U KRUŠEVCU: Auto moto savez Srbije investirao 45 miliona dinara
Foto: Kurir/Ž.M.

RENOVIRAN OBJEKAT AMSS U KRUŠEVCU: Auto moto savez Srbije investirao 45 miliona dinara

Društvo -

U Kruševcu je svečano otvoren renovirani objekat Auto moto saveza Srbije, čija je vrednost 45 miliona dinara, a prisustvovale su brojne zvanice, saradnici i prijatelji. - U skladu sa izmenama novog Zakona o bezbednosti saobraćaja i u interesu boljeg i bezbednijeg odvijanja, renovirali smo objekat AMSS u Kruševcu, koji je obuhvatio totalnu rekonstrukciju. Uveden je viši nivo standarda, a radovi su se odvijali tokom 5 meseci. Celokupna investicija – unutrašnje i spoljno uređenje, kao i parterni prilaz koštala je 45 miliona dinara, izjavio je direktor AMSS Velibor Jovanović.

Kruševac, AMSS
foto: Kurir/Ž.M.

Prema rečima predsednika kompanije AMSS Dejana Stojića. AMS Kruševac je pravi primer auto bazama kako treba uspešno raditi i razvijati se u skladu sa najmodernijim tehnologijama.

Kina
foto: Kineski radio Interncional

- AMSS je moderna poslovna organizacija kojoj danas poverenje ukazuje ogroman broj vozača i koja širokim spektrom delatnosti nastavlja da servisira potrebe i unapređuje bezbednost svih učesnika u saobraćaju, istakao je Stojić. Svečano presecanje vrpce obavili su gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović i direktor AMS Kruševac Velibor Jovanović.

Kruševac, AMSS
foto: Kurir/Ž.M.

U AMS Kruševac mogu se obaviti tehnički pregledi vozila, registracija i osiguranje vozila, putno osuguranje, homologacija, atest folije i plina, a i dalje će se pratiti novi poslovni trendovi u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja.

Kurir.rs / Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track