03:31

ISTEKAO VAM JE PASOŠ NEPOSREDNO PRED PUT? Nije sve izgubljeno, evo kako možete da ga izvadite u MINUT DO 12

važno i korisno

ISTEKAO VAM JE PASOŠ NEPOSREDNO PRED PUT? Nije sve izgubljeno, evo kako možete da ga izvadite u MINUT DO 12

Društvo -

Zbog povećanog interesovanja građana za izdavanje ličnih dokumenata - pasoša, ličnih karata i vozačkih dozvola pred sezonu letnjih godišnjih odmora, Ministarstvo unutrašnjih poslova uvelo je rad šaltera i nedeljom, dok će od danas biti produženo radno vreme šaltera radnim danima i subotom u sedištima svih policijskih uprava na teritoriji Srbije, a u Beogradu u svim policijskim stanicama i odeljenjima.

Pasoš
foto: Kurir/ Dejan Briza

Вiše o novom radnom vremenu Ministarstva unutrašnjih poslova istraživao je novinar Kurir televizije Predrag Žambok.

Slađana Jakovljević
foto: Kurir televizija

- Tako je, radno vreme je produženo. Inače, svake godine zbog sezone godišnjih odmora MUP je produžio radno vreme za iszavadje putnih isprava. Produženo radne vreme oduhvataće vreme od 7 i 30 do 20 časova radnim danima, kao i subotom od 7 i 30 do 20 časova. Takođe, i Policijska stanica na Novom Beogradu u ulici Omladinskih brigada broj 1 će raditi od 7,30 do 15,30 časova, gde građani mogu da zakažu termin od 8-15 časova ili da neposredno sačekaju u stanici. Takođe, i Policijska uprava u Ljermontovoj radi i subotom do 20 časova, kao i nedeljom od 7,30 do 15,30 časova - rekla je Slađana Jakovljević, šeh odseka upravne odnose u Policijskoj stanici Stari Grad.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:57

SAVETNIK ZA BEZBEDNOST OBJASNIO: Da ne bude zabune, evo ko može posedovati ZNAČKU policijskog sindikata! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track