03:20

OVO SU MOTIVI BEŽANJA ČETVORO DECE IZ DEČJEG SELA Direktor uputio važan apel: Njima ne treba osuda OPISAO ATMOSFERU PO POVRATKU

emotivno, a važno je razgovarati

OVO SU MOTIVI BEŽANJA ČETVORO ŠTIĆENIKA DEČJEG SELA? Direktor uputio važan apel: Njima ne treba osuda OPISAO ATMOSFERU PO POVRATKU

Društvo -

Četvoro štićenika Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" iz Sremske Kamenice koji su u ponedeljak uveče otišli iz sela, pronađeni su juče popodne. Policija je saopštila da je jedna devojčica pronađena u Beogradu, a ostalo troje u Leskovcu.

Mirko Jankelić, Dečje Selo
foto: Dragana Udovičić, Privatana Arhiva, Printscreen/Facebook

Deca su posle ponoći stigla u Dečje selo, a kako se osećaju i šta je mogući motiv njihovog odlaska iz Sela istraživala je novinarka Staša Keneški, koja je razgovarala sa direktorom Dečjeg sela

- Deca su stigla u 1h posle ponoći, kolege su bile spremne da po dojavi policije odmah odu po decu. Troje dece iz Policijske uprave u Leskovcu, jedna devojka dete iz Policijske uprave u Beogradu. Stigli su kasno uveče. Tu smo ih mi dočekali, zaposleni i druga deca. Bilo je emotivno, grlili smo se, ljubili, malo popričali - ispričao je za televiziju Kurir direktor Mirko Jankelić.

Mirko Jankelić
foto: Kurir televizija

- Već danas ćemo se opet sastajati, pričati, videti motive, razloge. Ti razlozi stvarno mogu biti različiti. Od toga da su se posvađali sa nekim društvom, do toga da je bilo nesporazuma sa zaposlenima, do toga da se i mi preispitamo da li dobro pratimo želje, potrebe, zahteve dece ili je ovo bila samo jedna avantura Toma Sojera i Haklberija Fina i društva. Imali smo nekoliko puta da se dešavalo.

Mirko Jankelić
foto: Kurir televizija

- Deca su dobro. Ne treba im nikakva zdravstvena intervencija. Treba im odmor i razumevanje, ne treba im osuda, i da vidimo dogovor za sledeći period - istakao je Jankelić.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

Četvoro dece nestalo iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track