SRPKINJA OTVORILA SLATKU PAVLAKU I UNUTRA NAŠLA OVO: Svi se pitaju kakvo je ovo ČUDO! Stvor kao iz okeana da je izašao (FOTO)
kupovina, Foto: Profmedia

UŽAS

SRPKINJA OTVORILA SLATKU PAVLAKU I UNUTRA NAŠLA OVO: Svi se pitaju kakvo je ovo ČUDO! Stvor kao iz okeana da je izašao (FOTO)

Društvo -

Dok svakodnevno listamo društvene mreže često se dešava da naletimo na zanimljive fotografije koje šokiraju mnoge korisnike i pokrenu lavinu komentara.

Tako se između ostalog u raznim grupama pojavljuju objave sa slikama kupljenih namirnica u kojima potrošači pronalaze čudne supstance.

Objavljivanjem takvih fotografija žele da upozore svoje pratioce na to šta sve može da se nađe u hrani tokom letnjih meseci kada se vrlo brzo kvare pogotovo mlečni proizvodi ili meso i mesne prerađevine.

Ovoga puta se u jednoj grupi na Fejsbuku pojavila fotografija slatke pavlake u kojoj je žena pronašla nešto što je u najmanju ruku - čudno.

- Našla u slatkoj pavlaci - napisala je ona u objavi.

slatka pavlaka
foto: Printskrin/Facebook

Članovi grupe koji su videli fotografiju bili su šokirani, pa su se u komentarima pitali šta je ovo.

- Ja sam slično prošla pre mesec dana, kupila sam slatku pavlaku u jednom marketu, istekao joj je rok, ali suprug nije obratio pažnju na to kad je uzeo. Užas - piše u prvom komentaru:

- Ovoj pavlaci nije istekao rok, ali ne znam šta je ovo unutra. Baš sam se uznemirila, šta li mi sve pojedemo - pita se žena koja je objavila fotografiju.

Mnogi su pisali da im ovo liči na "nekog stvora kao da je iz okeana izašlo". - To treba odneti u sanitarnu inspekciju pa neka oni ispitaju šta je to - navodi se u jednom od komentara, dok u odgovoru stoji:

- Isključuju frižidere i zamrzivače na ovim visokim temperaturama roba se kvari.

- Izgleda kao neka alga, zgrozila sam se - napisala je jedna članica grupe, a duga je dodala da ovo liči na "neku meduzu".

Većina njih smatra da je pavlaka bila otvorena, da je imala vazduh i da se "skamenila kada joj je prošao rok".

- Ništa strašno obična buđ. To mi se desi kad otvorim pavlaku i ne iskoristim je celu odmah , zaboravim na nju, a ona se posle par dana ubuđa.

Neki komentari su bili i duhoviti: - Uz slatku pavlaku počeli da stavljaju i meduze - napisao je jedan korisnik. - Svaka pavlaka može biti pavlaka sa pečurkama ako se sačeka dovoljno.

Kurir.rs

Bonus video:

02:11

STRUČNJACI O NOVIM TRIKOVIMA TRGOVACA: Opijum marketinga zavladao u Srbiji, prazni rafove i tera u minus!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja