DARIJA JE SAD POPULARNIJA DOKTORKA OD MENE, LEPA JE ŽENA Nada Macura o onom što narod priča na ulici! Ćerka joj je još lepša FOTO
Foto: Damir Dervišagić, Beta

najpoznatija doktorka u srbiji o komentarima naroda

DARIJA JE SAD POPULARNIJA DOKTORKA OD MENE, LEPA JE ŽENA Nada Macura o onom što narod priča na ulici! Ćerka joj je još lepša FOTO

Društvo -

BEOGRAD - Doktorka Nada Macura (74) prokomentarisala je javno ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, Dariju Kisić Tapavčević (46), te navela koju smatra popularnijom.

- Da vam kažem nešto, Darija je veoma lepa žena. Opravdava sve to, njeno postojanje. Trenutno je, eto, možda popularnija od mene - dodala je Nada za "Premijeru, vikend specijal".

- Darija je sad popularnija od mene. Ona je ministarka. Darija ima veću poziciju - kazala je Macura na početku.

- Ja ne smatram da sam nešto popularna. Veoma često čujem: "Pa, tebe narod voli". To treba postići, da te narod voli. Mislim da kod mene nema nikakvog foliranja, nečeg lažnog. Obična sam, najobičnija sam žena. Volim da pričam sa narodom, gde god da se nađem - zaključila je Nada.

Doktorka Darija je proletos na Instagramu objavila i fotografiju svoje ćerke koja ju je po lepoti nadmašila i to povodom njenog punoletstva i proslave 18. rođendana.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track