ŠTA OČEKUJEŠ SA TOLIKIM SI*AMA? Dečko navaljivao da uzme broj devojci, USLEDILA JE SALVA UVREDA I OPŠTI SKANDAL U AUTOBUSU
Autobus / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

BRUKA

ŠTA OČEKUJEŠ SA TOLIKIM SI*AMA? Dečko navaljivao da uzme broj devojci, USLEDILA JE SALVA UVREDA I OPŠTI SKANDAL U AUTOBUSU

Društvo -

U jednom beogradskom autobusu mladoj devojci desila se vrlo neprijatna scena koju je podelila na društvenoj mreži Tviter.

Naime, desilo joj se to da je nakon što je odbila mladića koji ju je muvao u autobusu, doživela i uvrede od pripadnica istog pola.

Ona je napisala šta joj se tačno desilo:

- Prišao mi lik u busu, tražio broj Ja se kulturno izvinila i rekla da ne želim da dam. Kreće da smara ja ga zamolim da se skloni. Kreće da me vređa ustanem i pređem u drugi deo busa. Dok prolazim čujem tri žene kako komentarišu "šta je očekivala sa ovolikim sisama".

Devojka podelila neprijatnost sa drugima
Devojka podelila neprijatnost sa drugimafoto: Printcsreen/Twitter

Umesto da ozbiljno shvate njen problem, bilo je komentara poput "o jadnih li žena" i "kojim se autobusom voziš", dok je s druge strane bilo i onih koji su jasno izrazili svoje mišljenje da bi devojku odbranili od ovakvih verbalnih napada.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video:

20:51

Nasilje nad ženama mora da prepozna okolina! To nije nečiji privatan problem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track