SRPSKI TURISTI DOŽIVELI ŠOK NA LETOVANJU! Ovako nešto nisu videli u životu, kakav je ovo apartman, GDE SU PROZORI I VRATA? FOTO
Foto: screenshot, Shutterstock

zapalo im more

SRPSKI TURISTI DOŽIVELI ŠOK NA LETOVANJU! Ovako nešto nisu videli u životu, kakav je ovo apartman, GDE SU PROZORI I VRATA? FOTO

Društvo -

Porodica iz Srbije, koja je otišla je na odmor u Grčku sva ushićena, kada je stigla na svoju destinaciju u prvom momentu je pomislila da se radi skrivenoj kameri. Naime, smeštaj koji su odabrali na sajtu turističke agencije i ono što su zatekli, sudeći po fotografijama, nije ni sličnodebelo su se razlikovali.

Objavu izvesne Ine, prenosimo vam u celosti:

"Jako neprijatna situacija, dobili smo smeštaj bez prozora i bez ulaznih vrata. Ulazimo u studio kroz balkonska vrata sa terase, pritom nam se terasa nalazi na prolaznom stepeništu. A o toaletu da ne pričam 2 u 1 - sedite na wc šolji i tuširate se. (ni malo jeftin smeštaj)

Grčka
foto: screenshot

Joj.. UŽAS. Samo zelim da podelim sa vama nerazumevanje agencije koja kaže da je to sasvim normalno i da su oni dobili dozvolu da to izdaju.", navodi se u njenoj objavi.

Mreže su preplavili komentari korisnika koji su bili šokirani izgledom vile. Među njima, javilo se i par onih koji su tokom godina, imali slično ili isto iskustvo.

"Tako sam i ja izabrao apartman. Kada sam bolje pregledao slike i našao sajt smeštaja isto prozori u vrhu sobe, nema terase, kao u bunkeru. Odustao i za 20 € više našao ideaalno", "Ovo je baš loše, pošteno platite i ovako prođete, sramota..", "Slikajte smeštaj i tužite. Možda će se tako naučiti da ne lažu ljude.", samo su neki od komentara ispod objave u grupi "Grčka info".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track