MILOŠ IZ SELA KOD KURŠUMLIJE OSTAVLJEN NA MILOST I NEMILOST: Napaćena duša nema parče hleba, a u frižideru samo džanarike (VIDEO)
Foto: Facebook

prepušten sam sebi

MILOŠ IZ SELA KOD KURŠUMLIJE OSTAVLJEN NA MILOST I NEMILOST: Napaćena duša nema parče hleba, a u frižideru samo džanarike (VIDEO)

Društvo -

Miloš Lukić, dečko koji je ometen u razvoju živi sam u nehumanim uslovima, bez ikakvih primanja u selu Točanu na 15 kilometara od Kuršumlije, piše na Fejsbuk profilu Dejana Markovića Miloševića.

Kako se navodi, zetečen je bez hrane, a u frižideru je imao samo džanarike, kojima se hrani i preživljava.

- Milošev otac je bio učesnik rata, s porodicom je izbegao sa Kosova i Metohije, preminuo je pre 10 godina. Miloš je živeo sa majkom koja se razbolela pre 5 godina i sada je u hraniteljskoj porodici, a mladić je ostavljen na milost i nemilost i prepušten je sam sebi, pa ako se snađe - preživeće, ako ne nikome ništa. Jednostavno katastrofa! Gde mi živimo, u kakvom društvu, neko sa milionima evra se razbacuje, a ova ljudska napaćena duša nema parče hleba - pita se Dejan.

Dejan Marković Milošević
foto: Facebook

Ako želite da pomognete mladiću, to možete učiniti uplatom na račun: 340-11029458-02, Fondacija "Narodni gvozdeni puk", ul. Karađorđeva 18, Kuršumlija.

Telefon za informacije 061 1714045 Dejan Marković Milošević.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track