U OVOM MESTU U CRNOJ GORI SMEŠTAJ JE PRELEP, KLOPA DOBRA, ALI JEDNO NIKAKO NE VALJA: To i te kako može da vam pokvari letovanje!
Foto: Shutterstock

i ova stavka mora da se uzme u obzir

U OVOM MESTU U CRNOJ GORI SMEŠTAJ JE PRELEP, KLOPA DOBRA, ALI JEDNO NIKAKO NE VALJA: To i te kako može da vam pokvari letovanje!

Društvo -

Letnja sezona je odavno počela, naši turisti odlaze na godišnje odmore koje će provesti na letovanju na moru, planini, reci ili jezeru.

Na društvenim mrežama se uveliko polemiše o cenama smeštaja, putovanjima, cene karata, paradajz turizma, ali i o vremenskim uslovima na moru.

Tako se ovog puta na tviteru pojavio tvit u kome je jedan naš turista obavestio svoje pratioce da je voda u Petrovcu hladna za kupanje.

- Birao gde ću na letovanje. Ajde malo Petrovac. Čitao kojekakve ocene. Sve je lepo, smeštaj prelep, gradić simpa, klopica dobra... Niko, ali niko da napiše da je more led ledeni. Evo četvrti dan niko ne ulazi u vodu, osim par hrabrih likova - napisao je on u tvitu.

tvit, letovanje, Petrovac, Crna Gora
foto: Printskrin Tviter

Ipak, mnogi korisnici ove društvene mreže nisu bili šokirani ovom informacijom, ali ima i onih koji su ga posavetovali šta je trebalo da uradi pre odlaska na more.

- Samo mi kum rekao dva dana pre polaska i frizer, ali onako zavisi od morske struje, može da naiđe hladna voda. Šta bre da naiđe. Ovo je jezivo. Plaža Lučica puna, a niko u vodi - dodao je autor tvita u jednom od komentara, dok su njegovi pratioci pisali:

- Danima pišu kako je voda na hrvatskom primorju pretopla, 29, 30 stepeni. Na Sitoniji danas pada kiša, voda 26 stepeni. Mene vuku iz vode - napisala je jedna korisnica.

- Ne treba eksperimentisati. Ideš gde znaš da je sve potaman - navodi se u jednom od komentara.

- Otvoreno more i poznati talasi. Uvek je tako. Ne znam koliko su tačne aplikacije, ima ih, za temperaturu vode na moru. Podaci su za ceo svet.

- Petrovac je poznat po hladnoj vodi - kratko je prokomentarisao jedan tviteraš.

- Nema pravila. Ja sam bio polovinom maja sasvim opušteno kupanje bilo - dodao je drugi:

1 / 2 Foto: Printskrin Tviter

- Ovo nije humano. Ušao sam u vodu, pa šta bude. Hladno. Kad izađeš i odeš pod tuš na plaži, voda iz tuša se čini toplom. Jeza.

Kurir.rs

Bonus video:

04:06

UKOLIKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKU! Ovo su nove cene, pogledajte koliko sada košta GIROS I KAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track