02:22

VOZAČI OPREZ! Radovi na ovim deonicama ZNATNO USPORAVAJU saobraćaj, a evo koliko se čeka na granicama

letnja sezona

OVO TREBA DA ZNATE AKO IDETE U CRNU GORU Iz AMSS za Kurir TV upozorili: Ove deonice su kritične, na granici najmanje sat čekanja

Društvo -

Jovica Mitić iz Auto-Moto Saveza Srbije istakao je da na granicama sa Srbijom nema većeg zadržavanja, kao i da nema zadržavanja na putevima Srbije.

- Radnim danima je saobraćaj ublažan, pojačanog inteziteta je ka Bugarskoj, Makedoniji i Crnoj Gori. Dobro je što je na svim tim deonicama gde je pojačan saobraćaj nema gužve i zastoja. Ima dosta deonica na kojima radova, ali je savet vozačima da budu oprezni, poštuju pravila. Vremenske prilike su ovog jutra naklonjene vozačima - kaže Jovica Mitić iz AMSS.

Jovica Mitić
foto: Kurir televizija

Kada su u pitanju podaci o zadržavanjima na naplatnim stanicama, Mitić je istakao da na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

- Prolazi se bez čekanja, a kada su u pitanju deonice na kojima ima radova izdvojićemo deonicu auto-puta kod Stare Pazove, baš na proširenju kod naplatne rampe. Tu treba vozači da obrate pažnju. Za one koji putuju ka Crnoj Gori da podsetimo da su počeli radovi između Prijepolja i Kolovrata, na mostu se saobraćaj naizmenično propušta. I ka Makedoniji i ka Bugarskoj ima radova, ali oni ne utiču bitnije na saobraćaj - istakao je Mitić.

Kada su u pitanju zadržavanja na graničnom prelazu sa Mađarskom i na graničnom prelazu preševo zadržavanje je oko sat vremena, ističe Jovica Mitić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track