01:58

RODITELJI, RAZMISLITE O OVOME Otkrivamo prodajne i otkupne cene polovnih udžbenika OTKUPNA CENA 200 RSD, A EVO I PRODAJNE

rešenje problema?

RODITELJI, PAŽLJIVO POGLEDAJTE Otkrivamo prodajne i otkupne cene polovnih udžbenika RASPON IDE I DO NEKOLIKO STOTINA DINARA

Društvo -

Školska godina nedavno je završena, a roditelji već razmišljaju o udžbenicima za narednu školsku godinu pa nije zgore znati koliko mogu zaraditi na prošlogodišnjim ali i po kojoj ceni kupiti polovne knjige za 1. Septembar. Ovu temu istraživao je novinar Kurir televizije Predrag Žambok.

- Otkupna cena knjiga je 200, 300 dinara po komadu, prodajna cena je 500,600,700 dinara, sve zavisi od izdavača i knjige - kaže Goran Terzić, otkupljivač knjiga i dodaje:

Goran Terzić
foto: Kurir Televizija Printscreen

- Cena zavisi od izdavača, stanja knjige i drugih stvari. Interesovanje je povećano od 15. jula do 1. avgusta. Najčšće se kupiju pred septembar. Prodaja se isplati. I roditelji uštede i mi zaradimo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:46

MLAĐE GENERACIJE META ZLOUPOTREBA U DRUŠTVU: Treba li deca da uče o Haškom tribunalu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track