OSTALO JE JOŠ SAMO 1.000 VAUČERA! Ministarka Tatjana Matić za Kurir televiziju otkrila koje su to destinacije najtraženije
Foto: Kurir televizija

TURIZAM

OSTALO JE JOŠ SAMO 1.000 VAUČERA! Ministarka Tatjana Matić za Kurir televiziju otkrila koje su to destinacije najtraženije

Društvo -

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić otkrila je u Jutarnjem programu Kurir televizije da je ostalo još samo 1.000 vaučera za koje veruje da će tokom dana biti podeljeni.

Tatjana Matić
foto: Kurir televizija

Ministarka Matić sigurna je da će ova godina za Srbiju biti rekordna po turizmu, a u prilog tome ide činjenica da je devizni priliv ove godine za 45 odsto veći nego predhodne.

- Ima puno razloga da budemo zadovoljni. Kovid je ostavio mnogo posledica po sektor turističko ugostiteljske privrede. Sigurni smo da će ova godina biti rekorda, podaci već govore o tome. Imamo preko 2 miliona turista koji su posetili Srbiji, imamo preko 6 i po miliona noćenja. Devizni priliv nam je preko 45% u odnosu na prošlu godinu. Vaučeri su rekordno podeljeni, mislim da ćemo danas podeliti svih 200.000 vaučera. Za televiziju Kurir jedna poslednja informacija, ostalo je još samo 1.000 vaučera i mislim da će oni danas biti podeljeni. 350.000 vaučera je u ovoj godini podeljeno. Biće ovo sjajna i rekordna turistička sezona - izjavila je ministarka Matić gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije.

02:38

OSTALO JE JOŠ SAMO 1000 VAUČERA! Ministarka Tatjana Matić za Kurir televiziju otkrila koje su to destinacije najtraženije

Tatjana Matić je otkrila i koje su to destinacije bile najtraženije.

- Naše banje i planine su prepune. Ovi vaučeri koji su podeljeni, najtraženije destinacije su Sjarinska Banja, Prolom Banja, Lukovo, Vrnjačka Banja, Zlatibor su najtraženije destinacije - rekla je Matić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:58

KAKO RAT U UKRAJINI UTIČE NA TURIZAM? Ministarka Matić objasnila da li će doći do PORASTA CENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track