04:52

OGLASIO SE VLASNIK AGENCIJE POSLE TVRDNJI DEVOJKE DA JE PREŽIVELA PAKAO U TURSKOJ: Otkrio šta se desilo, ODGOVOR JE ŠOKANTAN

druga strana priče

OGLASIO SE VLASNIK AGENCIJE POSLE TVRDNJI DEVOJKE "DA JE PREŽIVELA PAKAO U TURSKOJ": Otkrio šta se desilo, ODGOVOR JE ŠOKANTAN

Društvo -

Nakon što je brat jedne devojke iz Srbije, koja je otišla u Kušadasi sa poznatom turističkom agencijom za mlade "Go 2 Travelling" objavio fotografije smeštaja u kojem je ona boravila, pokrenula se lavina negativnih komentara na "Tviteru".

Sudeći po objavljenim fotografijama, devojka, i njena drugarica dobile su veoma loš smeštaj, na šta je stariji brat jedne od njih reagovao vrlo burno na Tviteru.

Međutim kao i svaka, i ova priča ima svoju drugu stranu. novinar Kurir televizije Predrag Žambok bio je u agenciji Go 2 Travelling da čuje i drugu stranu priče.

- Pre svega hvala Kurir televiziji što nam je dao priliku da iznesemo našu stranu priče. Želim da kažem da pre 2 dana kada se ovaj tvit pojavio nas je to apsolutno šokiralo. Mi tamo u Kušadasiju imamo 1700 ljudi, i 50 naših zaposlenih i jasno postoji način ako se neki problem pojavi, a ovo do nas uopšte nije stiglo - rekao je Boris Katić, vlasnik i direktor agencije "Go2 Travelling i dodao:

Boris Katnić
foto: Kurir Televizija

- Mi smo za ovo saznali preko tvita. Brzo smo reagovali. Moram da kažem da se ovde radi o potpunoj neistine, znači ne o delimičnoj istini. Soba 602 iz tog hotel, a imao slike te sobe, i poslaćemo danas svim portalima, jako nam je bitno da se zna. To su slike krova tog hotela, a na taj krov niko nije upućen da ide. Taj krov nije primeren, ali tamo nijedan naš putnik nije imao potrebu da ode. Ovde se radi o apsolutno lošoj nameri. Ovo nam je nanelo apsolutnu štetu. Takođe, nigde se ne spominje da je tim devojkama dan nakon "ček in-a" ponuđena opcija da se prebace u drugu sobu, koju su one odbile - dodao je Katnić.

Boris Katnić
foto: Kurir Televizija

Opširnije čitajte u VIDEU ISPOD:

04:52

OGLASIO SE VLASNIK AGENCIJE POSLE TVRDNJI DEVOJKE DA JE PREŽIVELA PAKAO U TURSKOJ: Otkrio šta se desilo, ODGOVOR JE ŠOKANTAN

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track