DANAS U DNEVNOM IZDANJU KURIRA OČEKUJU VAS DVA POKLONA! DOBIĆETE POKLON IKONA SVETOG ILIJE plus dodatak STARS!BONTON VAŽI!
Foto: Kurir

DANAS U DNEVNOM IZDANJU KURIRA OČEKUJU VAS DVA POKLONA! DOBIĆETE POKLON IKONA SVETOG ILIJE plus dodatak STARS!BONTON VAŽI!

Društvo -

Kurir i ovog utorka daruje svoje čitaoce. Uz dnevno izdanje novina očekuju vas pokloni - ikona Sveti Ilija sa zlatotiskom i molitvom plus dodatak STARS.

Pravoslavni vernici danas obeležavaju Ilindan, dan posvećen Svetom Iliji, za koga se veruje da je oličenje snage i neustrašivosti. Tim povodom svi čitaoci Kurira imaće priliku da uz svaki primerak omiljenih dnevnih novina nađu POKLON - ikonu Svetog Ilije sa zlatotiskom i molitvom.

Ilindan je hrišćanski narodni praznik koji je posvećen Svetom proroku Iliji. Ilija kažnjava ljude za njihove grehe zatvarajući nebo na tri godine tako da sunce ne greje, a kiša ne pada. U narodnim predstavama, Ilija je domaćin groma, munja i kiše.

Kao drugi poklon dobićete dodatak Stars:

Otkrivamo sve što poznati žele da sakriju, vruće vesti i stare tajne, plus čekaju vas ekskluzivni intervjui i paparaco fotke!

štampano izdanje 2.8.2022.
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track