00:20

SRPSKI NOVINAR SE U PROGRAMU UŽIVO UKLJUČIO I PROGOVORIO NA ALBANSKOM: U studiju sedeo Albanac, a evo i šta mu je rekao

Zanimljivo

SRPSKI NOVINAR SE UKLJUČIO U PROGRAM UŽIVO I PROGOVORIO NA ALBANSKOM: U studiju sedeo Albanac, pogledajte kako je reagovao (VIDEO)

Društvo -

Novinar Zoran Vitorović je na početku razgovora pozdravio sve goste, a Demu Beriši posebno poželeo dobro jutro

Gosti Kurir televizije koji su govorili o incidentima na severu Kosova i Metohije, o temi koja je potresla celu Srbiju, ali i šire bili su Zoran Anđelković, bivši predsednik Izvršnog veća KiM, Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca Srbije i Veljko Odalović, predsednik srpske komisije za nestala lica, a putem vibera se javio i novinar Zoran Vitorović.

analitičari
foto: Kurir televiyija

Posebno zanimljiva situacija u programu uživo desila se kada se u program Kurir televizije uključio novinar Zoran Vitorović koji je pozdravio sve goste, posebno Dema Berišu, predsednika Matice Albanaca Srbije, kada mu se Vitorović obratio na albanskom.

- Pozdrav svim gostima u studiju, pogotovo jedno "Miremengjes" mom dragom prijatelju Demi - rekao je Vitorović na samom početku razgovora.

analitičari
foto: Kurir televiyija

Gospodin Vitorović je ovime poželeo dobro jutro na albanskom gospodinu Beriši, jer "Miremengjes" upravo to znači u prevodu sa albanskog na srpski.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

00:20

SRPSKI NOVINAR SE U PROGRAMU UŽIVO UKLJUČIO I PROGOVORIO NA ALBANSKOM: U studiju sedeo Albanac, a evo i šta mu je rekao

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

09:53

ZAJEDNICA SRPSKIH OPŠTINA JEDNO OD REŠENJA? Stručnjaci o krizi na KiM: Dobili smo mesec dana da postignemo kompromis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja