DETE POSLE LETOVANJA U GRČKOJ NACRTALO JEZIVU SLIKU: Mislili da je celu porodicu video obešenu KADA JE SVE OBJASNIO - NASTAO MUK!
Foto: Shutterstock, Printscreen/Twitter/Jovana Ćirković

i ovo se dešava

DETE POSLE LETOVANJA U GRČKOJ NACRTALO JEZIVU SLIKU: Mislili da je celu porodicu video obešenu KADA JE SVE OBJASNIO - NASTAO MUK!

Društvo -

Deca umeju začuđujuće drugačije da vide svet od odraslih. Da je to zaista tako potvrđuje i jedan crtež koji se širi društvenim mrežama.

crtež, dete
foto: Shutterstock, Printscreen/Twitter/Jovana Ćirković

Naime, na crtežu, koji je izazvao veliku pažnju javnosti, vidi se četvoročlana porodica koja, na prvi pogled, deluje obešeno. Crtež na prvi pogled zaista i deluje jezivo. Međutim, značenje crteža sasvim je drugačije.

- Tema je bila nacrtati svoju porodicu. Dete je nacrtalo, roditelji pod hitno pozvani na razgovor. Pitali dete šta predstavlja ovaj crtež, kaže: "Pa ronimo, sa maskama, u Grčkoj" - stoji u objašnjenju.

crtež
foto: Printscreen/Twitter/Jovana Ćirković

I zaista kada se dobro pogleda na crtežu dete jeste nacrtalo maske za ronjenje, a čak se i mehurići vide.

Ovaj crtež izazvao je mnoge reakcije na društvenim mrežama.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

MALI ALEKSEJ PRAVI HAOS, A MARINI JE SMEŠNO: Verenica Darka Lazića nije odolela, pa snimila SINA! Evo šta on radi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja