PRODUŽENO PRIJAVLJIVANJE ZA PROGRAM ACADEMIAA
Foto: Promo

PRODUŽENO PRIJAVLJIVANJE ZA PROGRAM ACADEMIAA

Društvo -

“Postavni majstor marketinga” je slogan ovogodišnje AacademIAA-e, edukativnog programa koji sedmi put zaredom organizuje srpski ogranak International Advertising Association (IAA Serbia). Prijave za zainteresovane su produžene do petka, 19. avgusta. Nakon toga će se organizovati dva kruga selekcije, a onda i objaviti imena onih koji će ove godine pohađati jedan od najintezivnijih edukativnih programa u struci.

AacademIAA
foto: Promo

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, koji su spremni da ulože vreme i trud i u periodu od 15. septembra do 16. decembra, svake subote, prate predavanja, učestvuju u radionicama, ali i rešavanju studija slučaja. Radi se o veoma intezivnoj edukaciji u malim grupama (godišnje maksimalno upisuje oko 35 mladih ljudi) koja pokriva različite oblasti u okviru marketinga. Organizator insistira na ispunjenju više kriterijuma za dobijanje sertifikata (prisustvo na predavanjima, timski rad, rešavanje završnog case-a).

AacademIAA
foto: Promo

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 50 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Miloš Aleksić, Marketing Strategist, Kupujem Prodajem); Kreativa (koordinator: Đorđe Janković, Managing Partner & Creative Director, Friday); Istraživanje i analitika (koordinator: Nikola Vasiljević, Head of analytics and insights, Mad Head Games); Mediji (koordinator: Aleksandar Jovanović, Strategy & Investment Director, OMD); Digital (koordinatorka: Olja Nestov, Digital Marketing Specialist, Atlantic Grupa).

AacademIAA
foto: Promo

Nakon dve godine u tzv. onlajn formatu svi smo se uželeli iskustva koje sa sobom nosi rad i druženje na AcademIAA-i u normalnim okolnostima, uživo. Networking je jedna od najvažnijih prednosti ovog programa, kako za organizatora, koordinatore i predavače, tako i za naše polaznike. Iskustvo je pokazalo da među mladim ljudima, u periodu od tri meseca koliko program traje, nastaju prijateljstva i saradnje koja se nastavljaju i kada se AcademIAA završi. Osim toga, mogućnost da direktno i neposredno diskutuju sa predavačima i panelistama otvara mnoge teme i odgovara na dileme koje mladi ljudi imaju bilo da tek treba da počnu da rade ili su već u struci, ističe Jelena Ivanović, izvršna direktorka IAA Serbia.

AacademIAA
foto: Promo

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca, a sve dodatne informacije o ovogodišnjem programu dostupne su na zvaničnom sajtu.

AacademIAA
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track