JEDAN PAPIR JE POTREBAN DA BI INSPEKCIJA UPALA U NELEGALNI DOM "ROJAL" U KRNJAČI: Čeka se potpis! (FOTO)
Dom Rojal u Krnjači, Foto: Ana Paunković

Proverava se

JEDAN PAPIR JE POTREBAN DA BI INSPEKCIJA UPALA U NELEGALNI DOM "ROJAL" U KRNJAČI: Čeka se potpis! (FOTO)

Društvo -

Inspekcija i policija pokušale su prošlog petka da uđu u dom "Rojal" u Krnjači, koji je zatvorilo Ministarstvo rada, da bi proverili da li su iselili sve korisnike nakon što im je 9. avgusta izrečena zabrana rada zbog poslovanja bez licence od osnivanja 2019, ali u tome nisu uspeli.

Oni su zahtev poslali Prvom osnovnom sudu kako bi pribavili nalog, koji još nisu dobili.

Kako Kurir saznaje iz Prvog osnovnog suda, očekuje se da će tužilac ovog suda potpisati nalog ove sedmice, nakon čega će inspekcija i policija moći da uđu u dom i provere da li je dom zaista zatvoren, kako je i naloženo.

Ekipa Kurira je bila ispred ovog nelegalnog doma u prošli ponedeljak, ali nam je ostala nepoznanica da li se odluka o zabrani rada poštuje.

Tamo smo zatekli iščupano zvono na kapiji, puno poštansko sanduče, niko nam nije odgovarao, a na privatni posed nismo smeli ni želeli da uđemo.

Dom Rojal
foto: Ana Paunković

Tokom obilaska oko zgrade primetili smo da su prozori otvoreni, a u svim prostorijama sa desne bočne strane bila su upaljena svetla.

Dom Rojal
foto: Ana Paunković

Iznutra su dopirali glasovi, ali na naše kucanje i lupanje o metalni okvir kapije niko se nije odazvao, iako je kretanja unutar doma svakako bilo.

Kurir.rs / S. Trajković

Bonus video:

01:32

HITNO REAGOVALI: Posle pisanja Kurira inspekcija češlja dom na Petrovaradinu! Ćerka preminule: Konačno da neko reaguje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track