DA LI SI TI NOVI ČLAN NAŠEG TIMA? PRIJAVI SE ZA PRAKSU I POSTANI MENADŽER DRUŠTVENIH MREŽA KURIRA
Foto: Promo

DA LI SI TI NOVI ČLAN NAŠEG TIMA? PRIJAVI SE ZA PRAKSU I POSTANI MENADŽER DRUŠTVENIH MREŽA KURIRA

Društvo -

Kurir Social Media tim radi kao deo Kurir redakcije u apsolutnoj sinhronizaciji sa urednicima i novinarima, kako bi se unapredila vidljivost i angažovala internet zajednica oko sadržaja koji plasiramo.

ŽELIŠ DA POSTANEŠ SOCIAL MEDIA MANAGER? Ovo je prilika da usavršiš veštine koje čine osnov posla svakog Social Media menadžera - svakodnevno osmišljavanje, kreiranje, pripremu, prilagođavanje i plasiranje različitih vrsta sadržaja na odabrane društvene mreže Kurira.

Pored prilike za usavršavanje u stabilnoj kompaniji i profesionalno ostvarenje, imaćeš iskusnog mentora sa kojim ćeš se razvijati i unapređivati svoja znanja u ovoj oblasti. Ukoliko poznaješ i aktivno koristiš društvene mreže, pratiš aktuelne trendove, a kreativnost ti je jača strana, prijavi se za usavršavanje u našem Social Media timu OVDE.

Kurir je jedinstvena medijska platforma sa četiri ekstenzije: dnevne novine, veb-sajt, društvene mreže i televizija, sa istim karakterom, odnosno istom uređivačkom politikom. Naši čitaoci i gledaoci znaju šta od nas očekuju, a naša odgovornost je da to očekivanje opravdamo.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track