TRUDNICA KOJA SE ZAPALILA ČEKA POROĐAJ U KRAGUJEVCU: Dr Dimitrijević za Kurir: Zadovoljna je tretmanom, EVO S KIM PRIČA O NESREĆI
Foto: Ilustracija, Privatna Arhiva, Shutterstock

stabilno

TRUDNICA KOJA SE ZAPALILA ČEKA POROĐAJ U KRAGUJEVCU: Dr Dimitrijević za Kurir: Zadovoljna je tretmanom, EVO S KIM PRIČA O NESREĆI

Društvo -

Trudnica (31) koja se polila benzinom i zapalila u petak u selu kod Čačaka je stabilno i mnogo bolje nego što je bila po pijemu u Univerzitetski klinički centar Kragujevac, potvrdila je za Kurir prof. dr Aleksandra Dimitrijević, rukovodilac Klinike za ginekoligiju i akušerstvo UKC Kragujevac.

- Opšte stanje ove trudnice je mnogo bolje, kao i stanje opekotina koje ima na 12 odsto kože. Žena je u devetom mesecu trudnoće i ostaće kod nas na klinici do porođaja, tako je i najbolje za nju. Porođaj nećemo indukovati, sačekaćemo da krene spontano jer su i žena i beba stabilno i dobro - navodi dr Dimitrijević i dodaje:

prof. dr Aleksandra Dimitrijević
prof. dr Aleksandra Dimitrijevićfoto: Privatna Arhiva

- Zadovoljna je tretmanom kod nas, psihijatar je bio kod nje, pričali su, a mi je ne ispitujemo o toj nesreći zbog koje je završila u bolnici. Najvažnije nam je da su i ona i beba dobro i stabilno i da tako i ostane.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track