MAJKA NESTALE DEVOJČICE JEDVA PRIČA, MOLI ZA POMOĆ, NE MOŽE DA ZADRŽI SUZE: Pretražili smo skoro celo Kladovo, ali mog DETETA NEMA
Foto: Drustvene Mreže

oglasila se za kurir

MAJKA NESTALE DEVOJČICE JEDVA PRIČA, MOLI ZA POMOĆ, NE MOŽE DA ZADRŽI SUZE: Pretražili smo skoro celo Kladovo, ali mog DETETA NEMA

Društvo -

Petogodišnja devojčica nestala je iz vrtića u Kladovu jutros oko 10 sati i do sada nije nađena!

Policija i meštani uveliko tragaju za njom, a kako nezvanično saznajemo devojčica još ne govori.

Majka nestale devojčice kaže da ništa nije slutilo na dramu.

- Jutros sam je odvela u vrtić i sve je bilo uobičajeno. Na sebi je imala drečavo roze jaknicu. Oko 10 sati su me pozvale vaspitačice. Bila sam na poslu. Kazale su mi da mi je dete nestalo. Njena grupa dece bila je u dvorištu i kada su ulazili unutra vaspitačice su videle da nema mog deteta. Uspaničeno sam odjurila u vrtić. Od tada smo pretražili celo Kladovo i ništa - kroz suze nam govori uznemirena majka i dodaje da joj se niko iz vrtića već satima ne javlja na telefon.

Kladovo, Devojčica, Nestala Devojčica
foto: Drustvene Mreže

Nina će uskoro da napuni pet godina, ali prema rečima majke devojčica slabo komunicira. Dvorište vrtića je ograđeno, međutim, nije zaključano. Nikom nije jasno kako se devojčica neprimetno išunjala.

Roditelji apeluju da se hitno pozove policija ukoliko devojčica bude viđena.

- Alarm za celo Kladovo! Hitno! Nestala devojčica. Plava kosa vezana u rep, šiškice, roze jaknica. Stara 5 godine. Ne govori. Zadržati devojčicu i pozvati 192 - piše u objavi koja kruži društvenim mrežama.

Ako vidite uplašeno dete kako luta samo hitno obavestite policiju.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track