MISTERIJA! KAKO JE NESTALA MALA NINA (5): Policija i tužilaštvo istražuju zagonetku! Utvrđuje se ima li elemenata krivičnog dela
Foto: Drustvene Mreže

istraga

MISTERIJA! KAKO JE NESTALA MALA NINA (5): Policija i tužilaštvo istražuju zagonetku! Utvrđuje se ima li elemenata krivičnog dela

Društvo -

Devojčica Nina (5) pronađena je posle osmočasovne potrage, međutim, kako je uspela da pobegne iz vrtića i dalje nije poznato.

Za devojčicom je tragao tim policije, tragali su i taksisti, sportisti, planinari, predstavnici lokalne samouprave i svih javnih ustanova teritoriji opštine Kladovo, kao i veliki broj građana.

Podizani su i dronovi, ali, kako se nezvanično saznaje, nisu u pitanju policijski.

Takođe, kako se nezvanično saznaje, Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je policiji da prikupi sva potrebna obaveštenja i da dostavi izveštaj o događaju kako bi se utvrdilo da li ima elementata nekog krivičnog dela i ako ima protiv koga.

Podsetimo, devojčica je nestala jutros oko devet časova, kada je navodno, sama napustila dvorište vrtića Neven" u Kladovu, u Ulici 22. septembar 54, kod pekare "82".

Nešto posle 9 sati. Ninina mama Sanja Anđelić kaže da su je "oni (iz vrtića) zvali oko pola 10" i obavestili je o nestanku.

- Oni (iz vrtića) su me zvali da mi kažu da je ona izašla kroz neku kapiju i da je počela da beži iz vrtića - rekla je Ninina mama Sanja.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja