Najnovije vesti

POTRAGA ZA NESTALOM DEVOJKOM U PRIBOJU: U petak je POLJUBILA brata i psa, izašla iz kuće i od tada joj se GUBI SVAKI TRAG
Foto: Rina

PORODICA MOLI ZA POMOĆ

POTRAGA ZA NESTALOM DEVOJKOM U PRIBOJU: U petak je POLJUBILA brata i psa, izašla iz kuće i od tada joj se GUBI SVAKI TRAG

Društvo
15:49h

Potraga za devojkom I. D. u Priboju traje od petka kada je nestala. Ona je napustila porodičnu kuću nešto pre 12 sati i od tada joj se gubi svaki trag.

Poslednji put je viđena na snimcima sa sigurnostih kamera sa jednog od objekata pored Železničke stanice u Starom Priboju, koja se nalazi uz samu magistralu puta koji vodi prema granici sa Bosnom i Hercegovinom.

Na snimku se vidi devojka kako ide ulicom obučena u plavoj trenerci, patikama i sa crnom torbom u ruci. Porodica tinejdžerke, juče je alarmirala policiju i prijavila nestanak, a gotovo ceo grad digao se na noge i traga za njom.

Ilinkina majka u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk, molila je sve Pribojce da se tačno u podne okupe ispred Železničke stanice i nastave sa potragom.

- Molim Vas da se u 12 sati na Železničkoj stanici sakupi što više ljudi i da krenu u potragu. Do 2 posle ponoći su je tražili planinari i nastavili su potragu jutros u 7. NJen otac će doći u 12 kod Železničke i krenuti u potragu sa ljudima koji budu tamo – navodi se u postu Ilinkine majke objavljenom na Fejsbuku.

Inače, prema nezvaničnim informacijama, devojka je pre nego što je napustila kuću poljubila psa i brata i izašla iz porodičnog doma bez telefona, dokumenata i novca.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku da prijave na brojeve telefona 064 309 0601 ili 064 143 5423, ili najbližoj policijskoj stanici.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja