SAMOODBRANA I BORILAČKA VEŠTINA NISU ISTA STVAR: Klub u kom je članarina 25.000 dinara tvrdi da su cene iste kao pre 7 meseci
Samoodbrana / Ilustracija, Foto: Profimedia

OGLASILI SE

SAMOODBRANA I BORILAČKA VEŠTINA NISU ISTA STVAR: Klub u kom je članarina 25.000 dinara tvrdi da su cene iste kao pre 7 meseci

Društvo -

Nakon što je Kurir dana 03.10. 2022 u 17: 50 objavio tekst sa naslovom "ISKORISTILI STRAH ŽENA OD SERIJSKOG SILOVATELJA: Treneri podigli cene časova SAMOODBRANE sa 5.000 na 25.000 dinara! SRAMOTNO!" kontaktirali su nas iz kluba o kom smo pisali, iako ih nismo imenom ni pomenuli.

Kako su nam napisali u zvaničnom mejlu, navodi iz teksta se lako i nedvosmisleno mogu povezati sa njima (lokacija, cena, detalji sa oglasa) kao i da su oni direktno optuženi za, kako se u tekstu navodi "korišćenje straha žena radi pribavljanja novčane koristi".

Stoga su istakli sledeće:

- Da njihov klub nije poskupeo i da je cena u dinar ista kao i pre 7 meseci kada je pokrenut i kada nije bilo nikakvih tenzija u javnosti.

- Da u našem tekstu stoji da obuku vode majstori borilačkih veština, ali nismo napomenuli da su oni i " specijalisti samoodbrane". Iz kluba kažu da takva specijalnost postoji i da se ona ne stiče u okviru borilačkih veština već školovanjem, što njih bitno razlikuje od drugih.

- Pozvali su se i i na izjavu našeg sagovornika, trenera iz poznatog beogradskog kluba koji je rekao da je njihova cena daleko od realne, pozivajući se na cene članarina u klubovima. Kažu da je njihov kurs jedinstven po konceptu i da se ne može upoređivati sa višegodišnjim treniranjem neke borilačke veštine.

- Jednostavno, samoodbrana i borilačka veština nisu iste stvari, iako su veoma povezane - naveli su oni.

Kurir.rs

Bonus video:

05:20

NOVINARKA KURIRA PATOSIRALA INSTRUKTORA SAMOODBRANE! U programu uživo demonstrirala kao se odbraniti od SILOVATELJA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track