TRAŽE SMENU DIREKTORA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U VRŠCU: Posle ubistva male Petre podneta krivična prijava zbog propusta u radu!
Foto: Nenad Kostić

TRAŽE SMENU DIREKTORA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD U VRŠCU: Posle ubistva male Petre podneta krivična prijava zbog propusta u radu!

Društvo -

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, na osnovu prikupljenih podataka u obavljenom nadzoru, Gradu Vršcu – predsedniku Skupštine grada Vršca uputio je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu.

Vršac, Petra Budimirović
foto: Kurir

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova saopštio je danas da je podneo krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra za socijalni rad u tom gradu i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom, kada je 4. oktobra otac ubio svoju dvogodišnju ćerku a potom i sebe.

Stan, Vršac, Marko B., Suzana B., ubistvo i samoubistvo, ubistvo deteta
foto: Nenad Kostić, Printskrin/Facebook, Kurir

Na osnovu prikupljenih podataka u okviru nadzora koji je obavio Pokrajinski sekretarijat, Gradu Vršcu - predsedniku Skupštine grada Vršca upućena je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu, navodi se u saopštenju sekretarijata.

Kako je saopšteno, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom od 4. oktobra 2022. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track