VOZAČI, OPREZ! Tmurno, mračno i klizavo, ne jurite! Pažljivo zbog magle i mokrih kolovoza
Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

amss

VOZAČI, OPREZ! Tmurno, mračno i klizavo, ne jurite! Pažljivo zbog magle i mokrih kolovoza

Društvo -

BEOGRAD - Vozače u Srbiji danas očekuju uglavnom mokri kolovozi i povremeno slaba kiša, ali i smanjena vidljivost zbog magle na deonicama pored reka i u kotlinama, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

AMSS poziva na oprez i sporiju vožnju i na deonicama gde su zbog radova na snazi izmene u režimu saobraćaja, ili su vozila usmerena na alternativne pravce.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok na teretnim kamioni čekaju na izlaz iz zemlje na Horgošu i Kelebiji oko tri sata, a na Gradini oko sat i po.

Ujutru oblačno i maglovito, tokom dana razvedravanje

U Srbiji će ujutru i pre podne biti maglovito i oblačno, ponegde uz slabu ili sipeću kišu, a oblačnost će se na severu i severoistoku Srbije zadržati veći deo dana, dok se u ostalim krajevima očekuje delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od šest do 10, a najviša od 12 stepeni u Banatu do 19 u Negotinskoj Krajini. Vetar slab istočni i jugoistočni.

U Beogradu će ujutru i pre podne biti oblačno, a u pojedinim delovima grada i maglovito. Posle podne delimično razvedravanje.

Najniža temperatura biće oko devet, a najviša oko 15 stepeni.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track