KVADRAT STANA U SELU 24 KM OD BEOGRADA KOŠTA ČAK 1.400 EVRA! Srbi besni zbog CENA NEKRETNINA: U vojvođanskom mestu kvadrat 3.200€!
Foto: Profimedia

papreno!

KVADRAT STANA U SELU 24 KM OD BEOGRADA KOŠTA ČAK 1.400 EVRA! Srbi besni zbog CENA NEKRETNINA: U vojvođanskom mestu kvadrat 3.200€!

Društvo -

Stan u selu Jakovo 24 kilometara udaljeno od centra Beograda, nalazi se iza Surčina, a kvadrat stana se prodaje za 1.400 evra!

Ova objava pojavila se na društvenoj mreži Tviter i pokrenula lavinu komentara građana koji su šokirani bezobrazlukom pojedinih vlasnika stanova koji oglašavaju ili prodaju nekretnine po nerealnim cenama.

- Jakovo. 24 km od centra Beograda. Selo sa poštanskim brojem 11276. Nalazi se iza Surčina. E vidite, u tom selu se prodaju stanovi za 1.400 evra po kvadratu + pdv. Prelijepo, zar ne - piše u tvitu.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže:

- Ako je tamo 1.400 onda je kod mene 2.000 evra. Ludilo. Dr Ivana Ribara - piše u prvom komentaru:

zgrada, Beograd
foto: Profimedia

- Ako si na nižim spratovima ide i više od 2.000 evra.

Neki su ispod tvita pisali i kakve su cene kvadrata u ostalim gradovima.

- U Zaječaru stan od 50 kvadrata 130.000 evra. To je tek prelepo - navodi se u komentaru, dok je drugi korisnik naveo da je u Vrdniku kvadrat čak 3.200 evra!

Neki navode da je stan u Zrenjaninu košta 1.100 evra po kvadratu.

- Ne znam ko to kupuje. Znam samo da je stan u Zrenjaninu, bez pijaće vode. Bez vode za tuširanje i pranje veša u potkrovlju zgrade stare 40 godina 1.100 evra kvadrat. E, koja to budala kupi nije mi jasno - piše u komentaru:

- Živim u Jakovu. Pomenuti stanovi su blizu moje kuće. Novogradnja, dve zgrade, kvalitetno rađeno. Jedino što nemam informaciju kako je rešena septička jama. Realna cena, 800 evra po metru kvadratnom.

Zgrade, Izgradnja, Gradilište, Zgrada
foto: Shutterstock

I u Pančevu su cene nekretnina paprene.

- Pančevo, 17 kilometara, ista cena. Ima kanalizaciju - dodaje se u komentarima i navodi da je u Mladenovcu čak 900 evra po kvadratu u novoj zgradi u centru, a da se stanovi izdaju za 160 evra plus računi.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track