TRUDNU MAJKU, 4 DETETA I OCA GAZDA ISTERAO IZ STANA NA ULICU, TRAGAJU ZA SMEŠTAJEM: Spavali su u kolima u šumi, EVO GDE SU SADA!
Foto: Privatna Arhiva

traže krov nad glavom

TRUDNU MAJKU, 4 DETETA I OCA GAZDA ISTERAO IZ STANA NA ULICU, TRAGAJU ZA SMEŠTAJEM: Spavali su u kolima u šumi, EVO GDE SU SADA!

Društvo -

Porodica Ćirić, koja je u nedelju izbačena iz stana u Surčinu nakon što im je stanodavac promenio bravu jer je komšijama smetala dečja graja, a o čemu je Kurir pisao, našla je privremeni smeštaj, pa su deca nakon jedne noći provedene u kolima u Bojčinskoj šumi ponovo prespavala u toplom.

Kristijana Ćirić je u petom mesecu trudnoće, a nju je sa suprugom i četvoro dece privremeno primio u svoj dom na Novom Beogradu deda njenog muža. Porodica i dalje pokušava da pronađe stan. Stanodavac ih je nakon dve godine izbacio na ulicu, iako su uredno plaćali kiriju od 200 evra. Prema Kristijaninim tvrdnjama, nisu imali ugovor jer sprat na kojem su živeli nije bio legalizovan.

Izbačena porodica Ćirić
Izbačena porodica Ćirićfoto: Privatna Arhiva

- Zahvalni smo dedi što nas je primio, tu smo dok se ne snađemo. Nadamo se da ćemo naći neki stan. Nama ne treba neko da nam na lepe oči da da živimo i da ne plaćamo, mi to i ne očekujemo - poručila je Kristijana za Kurir.

Stanodavac Cvetko Sarić je prethodno za Kurir rekao da su decu ostavljali samu kod kuće i da su pravili probleme. Kristijana sve to negira.

- Zvali smo da uzmemo neke stvari iz stana, između ostalog i papire koje imam o trudnoći. Gazda je rekao da ne možemo i da je kirija od sada 300 evra. Deca će sad malo duže putovati do škole i vrtića u Surčinu. Oni su još pod stresom i bude se noću, bitno je da se ne smrzavaju i da nisu gladna - rekla nam je Kristijana.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

04:12

MNOGI PRAVE OVU GREŠKU KAD UZIMAJU KREDIT ZA STAN! Stručnjak detaljno objasnio ŠTA JE NAJVAŽNIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja