BEZOBRAZLUK SRPSKOG VOZAČA NA HORGOŠU SVE ŠOKIRAO! Autobusom se PREPREČIO preko zelene površine da ne čeka red! (FOTO, VIDEO)
Foto: Rina

BAHATOST

BEZOBRAZLUK SRPSKOG VOZAČA NA HORGOŠU SVE ŠOKIRAO! Autobusom se PREPREČIO preko zelene površine da ne čeka red! (FOTO, VIDEO)

Društvo -

Gužve na graničnim prelazima sa Mađarskom nisu retkost i nema dileme da su tada vozačima neophodni strpljenje i živci kao konopci.

Sve to izgleda da nije imao muškarac koji se našao za volanom autobusa jedne poznate turističke agencije u Srbiji koji je ne želeći da čeka red "preprečio" preko zelene površine, ne obazirući se na druge učesnike u saobraćaju i kršeći veliki broj pravila.

Horgoš, Granični Prelaz, Bahati Vozač
foto: Rina

"Gledao sam ga u neverici kako pod punim gasom, za volanom autobusa koji je bio pun putnika prelazi preko livade, dok smo svi mi sotali u kolonama čekali po nekoliko sati.

Zapitao sam se ko nam sve vozi ljude, odakle mu pravo da se tako bezobrazno ponaša. Sutra će prevoziti našu decu i izazvati haos na putu", priča vozač Mirko S., piše RINA.

01:34

Bahatost srpskih vozača na delu, autobusom preko zelene površine - VIDEO

Ovaj saobraćajni incident dogodio se u blizini pograničnog sela Reske u noći između subote i nedelje, kada su ogromne kolone, a samim tim i veliki broj vozača je čekao na graničnom prelazu da uđe u našu zemlju.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track