Zvezdaši i LUKOIL za decu sa smetnjama u razvoju iz Osnovne škole „Boško Buha“
Foto: Promo

Zvezdaši i LUKOIL za decu sa smetnjama u razvoju iz Osnovne škole „Boško Buha“

Društvo -

„LUKOIL SRBIJA“ se postarala da 122 dece Osnovne škole „Boško Buha“ iz Beograda i ovog decembra oseti radost novogodišnjih praznika, znajući s kolikim nestrpljenjem mališani iščekuju Deda Mraza. Humanu akciju je podržao Košarkaški klub „Crvena zvezda“. Veliko iznenađenje ali i iskrenu radost mališanima su doneli nekadašnji kapiten reprezentacije Miroslav Raduljica i reprezentativac Dalibor Ilić koji su u jeku takmičenja našli vremena da uruče poklone.

Lukoil Srbija
foto: Promo

Saradnja LUKOIL-a sa beogradskom školom koja se već 59 godina stara o deci sa smetnjama u razvoju kroz različite razvojne programe započela je pre četiri godine. Opredeljujući se za konkretne dečje ustanove, ideja da novogodišnji pokloni za mališane postanu tradicija, nametnula se sama, kao mala pomoć školi „Boško Buha“ koja s adekvatnim profesionalnim pristupom i entuzijazmom ostvaruje svoju humanu misiju da obrazuje i vaspitava decu sa smetnjama u razvoju i uči ih znanjima, neophodnim za snalaženje u životu.

Lukoil Srbija
foto: Promo

Program društveno odgovornih aktivnosti „LUKOIL SRBIJA“ u 2022. godini obuhvatio je ukupno 16 pažljivo izabranih i osmišljenih projekata, s ciljem da donese pre svega radost igre mališanima, da doprinese njihovom zdravom i aktivnom odrastanju, bezbrižnoj igri i učenju, spoznavanju sveta oko sebe, ali i stvaranju dodatnih uslova kako bi mladim porodicama bio privlačniji ostanak u seoskim sredinama.

Lukoil Srbija
foto: Promo

U sedmoj uzastopnoj godini uspešne saradnje sa Grаdom Bеоgrаdom zaključen je novi Sporazum o sаrаdnji u оblаsti kulturе, socijalne zaštite, sporta i ekologije. Kroz trilateralne ugovore sа Dоmоm оmlаdinе i CЕBЕF-оm LUKOIL je postao prepoznatljivi Prijatelj FEST-a, Martovskog festivala dokumentarnog filma i Džez festivala te Dana Beograda i Dana slobode, negujući kosmpolitski duh Beograda i njegovu slobodarsku tradiciju.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track