Pripremite se, POČINJE ODBROJAVANJE: RAJIĆEVA je u decembru DEDA MRAZ
Foto: Promo

Pripremite se, POČINJE ODBROJAVANJE: RAJIĆEVA je u decembru DEDA MRAZ

Društvo -

Rajićeva Shopping Centar je započela odbrojavanje do nove 2023. godine, a svi koji budu posetili srce grada trebalo bi da požure upravo u Rajićevu, kako bi ugrabili šansu da osvoje vredne poklone!

Upotpunite prazničnu euforiju sa Rajićeva Shopping Centrom, koja je organizovala jedistvenu novogodišnju akciju u saradnji sa brojnim partnerskim brendovima kao što su: OUTDOOR SPORTS, GIGATRON, JASMIN PARFIMERIJA, VULKAN KNJIŽARA, SN SREBRNI NAKIT, SUN SHOP, ĐAK SPORT, THE SPOT, BARBOLINI SARTORIA, EXTREME INTIMO, INTERSPORT, PREMIUM PET, NAPAPIJRI, BENU APOTEKA, BEO SPORT, ARS KREATIVNO I MAŠTOVITO, REMIKS.COM SPACE, STARBUCKS, LINDEX, CITY GARDEN, VAPIANO, CAFE MUSIC i mnogi drugi. Do kraja decembra, posetioci Rajićeve će moći da učestvuju u akciji „Veliko novogodisnje poklon odbrojavanje #u❤️grada“ i uključe se u potragu za misterioznom devojkom u crvenom. Posetioci koji prvi pronađu devojku sa poklonom – iznenađenje je zagarantovano!

TC Rajićeva
foto: Promo

Za učestvovanje u ovom „lovu na poklone“ potrebno je samo da budete u toku sa objavama na Instagram profilu, gde će svakog dana biti objavljeno vreme u koje će se devojka u crvenom pojaviti sa poklonom.

Pored mogućnosti da osvoje vredne poklone, svi posetioci Rajićeve će biti u prilici da naprave jedinstvene zimske fotografije u velikoj snežnoj kugli, koja ih očekuje na platou ispred Centra. Posetioci koji se odluče za ulazak u zavejanu Beograd kuglu, moći će svoje fotografije da podele na društvenim mrežama i pridruže se deljenju praznične atmosfere iz samog srca grada.

TC Rajićeva
foto: Promo

Rajićeva Shopping Centar je tokom decembra meseca sjajno mesto za kupovinu sa najvećim popustima, ali i destinacija da zimske dane u centru Beograda provedete na zabavan način. Odbrojavanje do kraja godine je počelo i zato požurite u epicentar najbolje gradske kupovine, a za više informacija posetite: www.rajicevashoppingcenter.rs

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track