OGLASIO SE DOKTOR IZ MAJDANPEKA KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU! Uključio se uživo na Kurir TV i otkrio razlog svog NESVAKIDAŠNJEG GESTA
Foto: Kurir televizija

LEGENDA

OGLASIO SE DOKTOR IZ MAJDANPEKA KOJI JE ODUŠEVIO SRBIJU! Uključio se uživo na Kurir TV i otkrio razlog svog NESVAKIDAŠNJEG GESTA

Društvo -

U Majdanpeku se jedan doktor odlučio na nesvakidašnji potez.

Naime, dugogodišnji specijalista anesteziologije dr Marko Radulović od početka februara 2022. je direktor Opšte Bolnice Majdanpek, koja spada u red najmanjih bolnica u Srbiji sa 50 bolničkih postelja.

Bez obzira na veličinu bolnice, nedostatak kvalifikovanog osoblja je problematika sa kojom se svakodnevno susreće direktor Radulović.

Upravo to ga je navelo na nesvakidašnji korak, pa je na zvaničnom sajtu bolnice objavio svoj broj telefona da bi bio uvek dostupan pacijentima.

01:59

DOKTOR HEROJ! Zbog nedostatka osoblja u bolnici on je svoj broj telefona ostavio na sajtu: OVO SU RAZLOZI OVOG DOBROG DELA!

Ovim povodom, gost u "Pulsu Srbije" je bio dr Marko Radulović, koji je podelio stvari sa kojima se svakodnevno susreće.

- Postoji više razloga zbog kojih sam ostavio svoj broj telefona na sajtu. Pre svega mislim da je zbog toga jer je Majdanpek mala sredima i maltene se svi znamo. Hteo sam da budem dostupan i pristupačan svim građanima i pacijentima - poručio je Radulović, pa nastavio na temu koliko mu je nova pozicija promenila život:

- Zovu često, za stvari u kojima mogu pomoći i one u kojima ne mogu. Uglavnom, mogu da ih uputim gde mogu da potraže pomoć. Život mi se promenio, zahtevno je, nije lako biti direktor. Trudim se da odgovorim na sve poruke, a na pozive se javljam kada mogu, nekada je zauzeta linija, a nekada imam obaveze ovako.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track