ŽIVEO U KUĆI SA PUŽEVIMA BEZ RODITELJA, BRINUO SE O MLAĐEM BRATU, UPIRALI MU PIŠTOLJ U ČELO, A DANAS JE UREDNIK I PISAC!
Foto: Kurir Televizija

ŽIVEO U KUĆI SA PUŽEVIMA BEZ RODITELJA, BRINUO SE O MLAĐEM BRATU, UPIRALI MU PIŠTOLJ U ČELO, A DANAS JE UREDNIK I PISAC!

Društvo -

Neverovatna priča urednika i pisca Branislava Bjelice danas u 14 časova na Kurir televiziji!

Ne propustite novu epizodu Realne priče sa Isidorom Lukić danas u 14 časova jer vas očekuje neverovatna životna priča našeg urednika i pisca Branislava Bjelice. On je gotovo tri decenije u novinarstvu, pored toga je napisao nekoliko knjiga, a ono što intrigira je njegova životna priča od koje se ledi krv u žilama.

00:50

Neverovatna priča urednika i pisca Branislava Bjelice na Kurir televiziji!

Ove subote kod Isidore Lukić odlučio je da ispriča svoju Realnu priču i motiviše druge da je moguće izvući se iz svakog životnog problema. Za sebe kaže da je ostao normalan, iako je još kao dete živeo u nehumanim uslovima. Odrastao je u stanu u kojem su gmizali puževi, bez roditelja, brinuo je o svom mlađem bratu, a nekoliko puta je mogao da nastrada od strane tadašnjeg krminalnog miljea. Čak i kada je uspeo da prevaziđe najteže životne događaje, usledila je depresija i lečenje od iste.

Danas važi za jednog od najpozitivnijih ljudi, ženio se dva puta i uzimao ženino prezime, ima ćerku i živi po svojim pravilima.

Ne propustite neverovatnu životnu Realnu priču sa Isidorom Lukić danas od 14 časova samo na Kurir televiziji!

Realna priča
foto: Kurir Televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja