ONA NESTALA BEZ TRAGA, ON UHAPŠEN: Ovako su se na dan venčanja voleli lepa Beograđanka Ana Volš i njen muž Amerikanac (FOTO)
Foto: Instagram/anawalshe

nasmejani i srećni

ONA NESTALA BEZ TRAGA, ON UHAPŠEN: Ovako su se na dan venčanja voleli lepa Beograđanka Ana Volš i njen muž Amerikanac (FOTO)

Društvo -

BEOGRAD/BOSTON - Misteriozni nestanak lepe Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, inače udate za Amerikanca Brajana, već 11 dana zaokuplja punu pažnju srpske i američke javnosti jer ova mlada žena kao da je u zemlju propala.

Od vesti o njenom nestanku u novogodišnjoj noći kada je krenula ka bostonskom aerodromu kako bi uhvatila let za Vašington u kom inače radi kao agent za nekretnine, na površinu je isplivalo niz informacija iz njenog životaa najnovija je da je kasno sinoć po našem vremenu njen suprug uhapšen.

Podsetimo, njen nestanak zasad je potpuna misterija. Na početku potrage za njom jedan od lokalnih policijskih zvaničnika koji je rukovodio istragom rekao je i da je moguće da se mlada žena nakratko osamila jer joj je zbog ogromnih obaveza možda "bilo potrebno malo vremena za sebe".

Međutim, kako dani od njenog nestanka odmiču, a sada ih je već 10, ljudi iz njenog najbližeg okruženja sumnjaju da bi svoja tri mala sina, od dve do šest godina, mogla da ostavi tako dugo.

Anini sinovi
Anini sinovifoto: Instagram/anawalshe

Kako se može videti na njenom Instagram nalogu, Ana je privržena svojim sinovima s kojima se stalno fotografiše a rado objavljuje slike i snimke iz svake posete rodnom Beogradu, među kojima su i one sa majkom kao i slike sa omiljenih mesta u glavnom gradu Srbije.

Ono što budi najveće sumnje jeste noćašnja informacija da je njen suprug Brajan Volš uhapšen. Na mrežama i u američkim medijima pojavio se snimak kako ga odvode s lisicama na rukama.

Potpuno drugačiji prizor od onog koji je objavila pre nešto više od 6 godina na Instagram nalogu - fotografiju za koju je napisala "zabavne uspomene s našeg venčanja". Na slici se vidi srećan par u društvu najbližih.

Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe

A potom i detalji iz porodičnog života i proslava dečjeg rođendana....

Ana Volš
foto: Instagram/anawalshe

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track