"GOVORILA MI JE DA JE NE DAM!" Najbolnija ispovest iz karijere dr Branimira Nestorovića: Devojčica mu je iskrvarila u naručju!
Foto: Shutterstock/sfam_photo, Kurir

kurir tv

"GOVORILA MI JE DA JE NE DAM!" Najbolnija ispovest iz karijere dr Branimira Nestorovića: Devojčica mu je iskrvarila u naručju!

Društvo -

Doktor i autor Branimir Nestorović pričao je o tome koji mu trenutak u karijeri bio najteži.

Osvrnuo se na jednu devojčicu, koja mu je preminula u naručju, nakon trovanja, kada je celokupna porodica pojela nejestive pečurke, a samo je ona u tom trenutku pokazivala znake života.

Dr Branimir Nestorović je gostovao u emisiji "Sceniranje" kada je detaljno opisao koje su to horor scene posla poput njegovog.

dr Branimir Nestorović
foto: Kurir televizija

- Bilo je mnogo teških scena. Meni je jedan lično najteži, tada sam razmišljao da napustim pedijatriju, to se dogodilo pri kraju mog boravka na dijalizi. Tada je preminula jedna devojčica, koja je iz okoline Tuzle. Cela njena porodica se otrovala pečurkama, a ona je jedina preživela i imala je oštećene bubrega - započeo je Nestorović, pa nastavio:

- Ona se vezala za mene, jer nije imao ko da je obilazi. Mi smo se svaki dan šetali unaokolo, jeli sladolede, po ceo dan sam bio sa njom. Ona je umrla meni na rukama, iskrvarila je kao što se to i često događa kod osoba koje su na dijalizi. Tada mi je baš teško bilo, pa sam prešao na drugo odelenje. Doduše, nakon godinu dana se dogodila slična priča sa jednom Majom, ona mi je pred smrt govorila 'Bane, ne daj me!'.

01:51

GOVORILA MI JE DA JE NE DAM! Najbolnija ispovest iz karijere Dr Nestorovića: Devojčica mu je iskrvarila u naručju!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track