BOL I TUGA NE PROLAZE POSLE 23 GODINE! Sin Milenka Mandića sa Arkanovim sinom na pomenu! HVALA NA VEČNOJ LJUBAVI!
Foto: Privatna Arhiva

GODIŠNICA ATENTATA U INTERKONTINENTALU

BOL I TUGA NE PROLAZE POSLE 23 GODINE! Sin Milenka Mandića sa Arkanovim sinom na pomenu! HVALA NA VEČNOJ LJUBAVI!

Društvo -

Aleksandar Aca Mandić, sin Milenka Mandića, koji je ubijen zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, ne može da zaboravi na ljubav i radost koji mu je otac nesebično pružao.

Na 23 godišnjicu ubistva, objavio je čitulju svom ocu.

Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić Manda
foto: Kurir

- Dvadeset tri godine prođe, meni tuga i bol nikako da prođu, hvala ti na večnoj ljubavi. Tvoj Aca - napisali su Aca i Filip.

Milenko Mandić stradao je u hotelu Interkontinental zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Dragaom Garićem pre tačno 23 godine.

"U dva minuta tog 15. januara 2000. godine srušio mi se ceo svet. Tog dana uništene su tri porodice, a bez očeva je ostalo petnaestoro dece! Oca su mi na pravdi boga ubili ljudi kojima je on pomagao. Bio je čovek kakav se jednom rađa, dao bih 20 godina života da mogu samo još jednom da ga zagrlim", govorio je svojevremeno Mandić.

Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić Manda
foto: Kurir

Na groblje je jutros najpre došao Nikola Ražnatović, oko 7 sati, a oko 7.30 sati mu se pridružio Aleksandar Mandić, koji je juče, uoči godišnjice rekao da je uveren da Dobrosav Gavrić nije jedini pucao u njegovog oca, Arkana i Garu, već da je u tom zločinu učestvovalo najmanje 20 ljudi!

- Dobio sam informaciju od jednog dobro obaveštenog čoveka da je bilo najmanje dva pucača i da je u pripremi i realizaciji učestvovao veliki broj ljudi. Ubice tog dana nisu smele da omanu - rekao je Aleksandar Mandić.

Nikola Ražnatović (levo) i Aleksandar Mandić
Nikola Ražnatović (levo) i Aleksandar Mandić foto: Kurir

Milenka Mandića mnogi i danas pamte kao čoveka koji je voleo ljudi, nikad nikom nije davao da plati i nesebično, poput humanitarca pomagao mnogima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track