NEBOJŠINA SLIKA POTRESLA SRBIJU: Bio je policajac u interventnoj jedinici, a sada se bori sa opakom bolešću i potrebna mu je POMOĆ
Foto: Facebook/Užice-oglasna tabla, Nezavisni policijski sindikat srbije

dve i po godine otkako mu je dijagnostikovan karcinom

NEBOJŠINA SLIKA POTRESLA SRBIJU: Bio je policajac u interventnoj jedinici, a sada se bori sa opakom bolešću i potrebna mu je POMOĆ

Društvo -

Užičanin Nebojša Božić (31) je bio policajac, pripadnik beogradske interventne jedinice 92, ali se razboleo i već dve i po godine, otkako mu je dijagnostikovan karcinom debelog creva, vodi bitku sa opakom bolešću.

Nekada stasiti mladić sada izgleda neprepoznatljivo.

Nebojša Božić
foto: Facebook/Užice-oglasna tabla

Snimak plivanja za bogojavljenski krst u Đetinji potresao je sve koji ga poznaju, ali i celu Srbiju. Na snimku se vidi kako on sedi u automobilu dok mu učesnici donose krst...

Dva puta je operisan, međutim, pregledima je utvrđeno da se bolest proširila i metastazirala i na jetru.

Nebojša Božić
foto: Nezavisni policijski sindikat srbije

Trenutno čeka odobrenje lekara kako bi se u Grčkoj podvrgao operciji gama nožem koji ciljano gađa delove tumora. Za to mu je potrebno oko 20.000 evra.

Međutim, nije samo novac problem, već i njegovo trenutno stanje. Lekovima pokušava da poboljša imunitet i svoj organizam dovede u mogućnost da se podvrgne takvom zahvatu.

Nebojšini sugrađani gitariste organizuju akustično mužičko veče, dok će Narodno pozorište igrati predstavu "Perpleks", a novac od prodatih ulaznica namenjen je Božićevom lečenju.

U klubu Gradskog kulturnog centra užičke gitariste održaće akustično muzičko veče u četvrtak, 26.januara u 21 čas. U programu će učestvovati Dragan Ilić Šeki i Nenad Milivojević, a cena ulaznice je 400 dinara. U Narodnom pozorištu održaće se u četvrtak u 20 časova predstava ,,Perpleks", a cena ulaznice je 300 dinara. Sav prikupljen novac od prodaje karata uplaćuje se na račun za Nebojšino lečenje.

Očekuje se da će veliki broj građana doći da podrži humanitarnu predstavu i svirku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track