POLICIJA SE HITNO UPUTILA KA LISINAMA: Meštani strahuju da su Dragan i njegova ćerkica Milica zalutali u CRNU RUPU
Foto: Privatna arhiva

novi detalji

POLICIJA SE HITNO UPUTILA KA LISINAMA: Meštani strahuju da su Dragan i njegova ćerkica Milica zalutali u CRNU RUPU

Društvo -

Policija se uputila ka vodopadu Lisine zbog sumnje da su tu mogli da zalutaju Dragan Daničić i njegova ćerkica Milica (6) čiji je nestanak prijavljen noćas posle ponoći.

Taj deo terena inače nije pokriven mobilnom mrežom.

- Ima jedan deo gde su apartmani, a koji nisu pokriveni mobilnom telefonijom. Bukvalno crna rupa. To je trenutno pravac potrage i policija pokušava na sve načine da ih locira - kaže izvor iz istrage.

Lokalni meštani navode da je deo kod izletišta gde se nalazi vodopad trenutno pod snegom.

- Kamere su ih snimile kako ulaze u izletište Lisine i odlaze ka planini Beljanici. Možda su zalutali na tom putu. Možda su se i zaglavili jer je tamo sada sneg, a i blato - kažu meštani.

Dragan je sa ćerkicom Milicom juče krenuo iz Beograda u Zaječar gde je trebalo da stignu oko 19 sati.

- Krenuo je da mi doveze ćerkicu u Zaječar. Trebalo je da stignu predveče, ali se nisu javili. On je nedostupan. Ne znam šta se desilo. Niti bilo šta više. Molim sve koji mogu da pomognu da ih što pre nađemo - izjavila je majka devojčice Marija i apeluje na sve krenu u potragu za plavo-sivim džipom marke "hjundai" na putu Beograd - Zaječar.

Prema rečima Draganove devojke, Jovane Jelenković, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predelu krenu u potragu.

- Imali su u planu da posete nešto usput, neke vodopade, ne znam ni ja. Trebalo je oko 7 da stigne u Zaječar da ostavi dete majci, ali je on od 17 sati nedostupan. Nestanak je prijavljen policiji - ispričala je Jovana.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track